Όλοι στο «μικροσκόπιο» του Τιμούρ

Κετσπάγια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα από τα θέματα που συζητιέται τις τελευταίες μέρες στα γραφεία της ΠΑΕ, στις συσκέψεις που έχει ο Τιμούρ Κετσπάγια με τα διοικητική στελέχη της ΑΕΚ, είναι και αυτό των αποχωρήσεων. Μπορεί το βάρος των επικεφαλής της ομάδας να πέφτει στην ενίσχυση και στις μεταγραφές, ωστόσο γίνεται κουβέντα και για το τι θα γίνει με το υπάρχον υλικό και ποιοι από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην ομάδα, θα αποχωρήσουν.

Για το εν λόγω ζήτημα, τον τελευταίο λόγο θα τον έχει βεβαίως ο Τιμούρ Κετσπάγια, που εδώ και λίγες μέρες ασχολείται αρκετές ώρες, με την αξιολόγηση του υλικού της ομάδας. Ο Κετσπάγια μελετάει την χρονιά που έκανε ο κάθε παίκτης της Ένωσης και σύντομα θα κάνει τις πρώτες εισηγήσεις του, όσον αφορά στις αποχωρήσεις. Για κάποιες περιπτώσεις παικτών πάντως η τελική απόφαση θα έρθει πιθανότατα μετά την προετοιμασία, με τον Κετσπάγια να αξιολογεί μέσω της δουλειάς στο Κίελτσε, το ποιος ποδοσφαιριστής έχει θέσει στα πλάνα του και ποιος όχι. Με το διάστημα 29 Ιουνίου-15 Ιουλίου να είναι για κάποιους η… ευκαιρία τους, προκειμένου να πείσουν τον Γεωργιανό προπονητή πως αξίζουν μια θέση στο ρόστερ της ΑΕΚ και τη χρονιά που έρχεται.

Σε αυτή την κατηγορία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές που επέστρεψαν από δανεισμό (Ζόριτς, Ανδρεόπουλος, Ανάκογλου, Φαγιέ), αλλά και άλλοι, των οποίων η θέση στην ΑΕΚ και τη νέα χρόνια, δεν είναι προς το παρόν εξασφαλισμένη.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X