ΑΕΚ: «Καμία διαπραγμάτευση για Σιμόες»

Χαρούμενος ο Σιμόες (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα ισπανικά ΜΜΕ και ο μάνατζερ του Αντρέ Σιμόες κάνουν λόγο για την πρόταση που έκανε η Μπέτις στην ΑΕΚ και την διαπραγμάτευση που υπάρχει για τον Πορτογάλο αμυντικό χαφ.

Η ΑΕΚ μετά τα συνεχή δημοσιεύματα και την σημερινή δήλωση του ατζέντη Κιμ Ριμπέιρο πήρε θέση. Ξεκαθάρισαν επίσημα από την ΠΑΕ ΑΕΚ ότι για τον Σιμόες «Από πλευράς ΑΕΚ δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση». Κάτι που δείχνει ότι με τα τωρινά δεδομένα ο Σιμόες παραμένει… κιτρινόμαυρος, εκτός και αν οι Ισπανοί της Μπέτις στην πρόταση τους πλησιάσουν στην ρήτρα των 7,5 εκατ.ευρώ για έναν παίκτη που η ΑΕΚ πήρε ελεύθερο πριν έναν χρόνο από την Μορεϊρένσε.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες του enwsi.gr αναφέρουν ότι επίσημη πρόταση της Μπέτις δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και υπάρχει το δεδομένο ενδιαφέρον του Γκουστάβο Πογιέτ. Μάλιστα, οι Ισπανοί που θέλουν τον Σιμόες πολύ δύσκολα θα ξεπεράσουν το ποσό των 2-3 εκατ.ευρώ, την στιγμή που η ρήτρα του Πορτογάλου αγγίζει τα 7,5 εκατ.ευρώ. Αρα και πολύ δύσκολα θα φύγει αυτό το καλοκαίρι ο Σιμόες από την ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X