Αιφνιδιάζει με Κατσάρ!

Σε προχωρημένες επαφές με τον 29χρονο αμυντικό μέσο, Γκόικο Κατσάρ, ο οποίος μένει ελεύθερος από το Αμβούργο, βρίσκεται η ΑΕΚ!

Ο Κατσάρ είναι σύμφωνα με πληροφορίες από τη Σερβία ο νούμερο ένα στόχος της «Ένωσης» έτσι ώστε να πλαισιωθούν οι Αντρέ Σιμόες και Γιάκομπ Γιόχανσον.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ζήτησε από τους αρμόδιους για τα μεταγραφικά θέματα, να προχωρήσουν όσο το δυνατόν γίνεται πιο γρήγορα το θέμα της μεταγραφής του αμυντικού μέσου, καθώς αποσκοπεί στο να τον έχει μαζί του στην Πολωνία, στο τέλος του μήνα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η ΑΕΚ πάντως ήταν γνωστό πως θα ήθελε να αποκτήσει έναν τέτοιο μέσο, ωστόσο το γεγονός πως μιλάμε για προχωρημένες επαφές, αντιλαμβάνεται κανείς πως προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση αφού καλά καλά δεν έχει στεγνώσει το μελάνι από τις υπογραφές στο συμβόλαιο του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Ο Κατσάρ είναι ένας ποδοσφαιριστής με παραστάσεις σαφέστατα από το κορυφαίο πρωτάθλημα της πατρίδας του αλλά και από την Γερμανία, έχοντας φορέσει τη φανέλα της Χέρτα και του Αμβούργου.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Βοϊβοντίνα και ενδιάμεσα της διαδρομής Βερολίνο – Αμβούργο πέρασε και από την Ιαπωνία για μόλις τέσσερις μήνες. Έχει 25 συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής Σερβίας, ενώ προέρχεται από συνεχόμενες «γεμάτες» χρονιές.

Σαφέστατα η περίπτωσή του «συνδέεται» με αυτή του Μπρούνο Ζουκουλίνι. Έχοντας το πλεονέκτημα της ελευθερίας του ο Σέρβος προπορεύεται και αν επιτευχθεί συμφωνία, τότε πολύ δύσκολο θα βρει ο Αργεντινός δίοδο επανόδου στην Ελλάδα για νέο δανεισμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X