«Μεγάλη ομάδα με εκπληκτικό κόσμο η ΑΕΚ»

Ο Ουίλιαμς και το NBA (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της ΑΕΚ, παραχώρησε ο Τζαουάντ Ουίλιαμς, που μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Μεταξύ άλλων, ο 33χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ, ξεκαθάρισε ότι η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και διαθέτει εκπληκτικό κόσμο.

Αναλυτικά, η συνέντευξη στο «aekbc.gr» έχει ως εξής:

-Τζαουάντ, καλωσόρισες στην ΑΕΚ. Πώς αισθάνεσαι που από χθες και επίσημα αποτελείς μέλος της ομάδας;

«Είμαι πολύ υπερήφανος που ανήκω και επίσημα σε έναν τέτοιο σύλλογο, με μεγάλη ιστορία και «πρεστίζ». Ανυπομονώ να έλθω στην Αθήνα και να γνωρίσω τους πάντες. Είμαι σίγουρος, ότι θα χτίσουμε κάτι πολύ δυνατό ενόψει της νέας περιόδου. Γίνεται σοβαρή δουλειά στην ομάδα τα τελευταία χρόνια και είμαι εδώ για να βοηθήσω τα μέγιστα».

-Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκες στο Πρωτάθλημα Τουρκίας με τη φανέλα της Γκαζιάντεπ. Πλέον, θα αγωνίζεσαι στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Τι άλλο ξέρεις για τον σύλλογο και γενικά για το ελληνικό Πρωτάθλημα;

«Νομίζω, ότι δεν έχει μεγάλες διαφορές το τουρκικό με το ελληνικό Πρωτάθλημα. Υπάρχουν και στις δύο χώρες οι δυνατές ομάδες και αυτές που προσπαθούν να κάνουν την ζημιά στις άλλες. Ξέρω, ότι η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα που στηρίζεται στον εκπληκτικό της κόσμο. Δεν σταματούν να τραγουδούν και να υποστηρίζουν την ομάδα τους. Χρόνο με τον χρόνο ανεβαίνει ξανά όλο και περισσότερο».

-Στην ΑΕΚ θα συναντήσεις και έναν γνώριμο σου από την Γκαζιάντεπ, τον κόουτς Ζντοβτς. Ήσουν επιλογή του και μάλιστα η πρώτη μεταγραφή φέτος της ομάδας.

«Ο κόουτς Ζντοβτς είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που είχα ποτέ στην καριέρα μου. Τον σέβομαι πολύ και τον ακούω γιατί είναι ο άνθρωπος που με βοήθησε στο να αναπτύξω κι άλλο το παιχνίδι μου όσο ήμασταν μαζί στην Τουρκία. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι πάλι υπό από τις οδηγίες του».

-Όταν ο κόσμος της ΑΕΚ έμαθε για την επισημοποίηση της μεταγραφής σου αντέδρασε πολύ θετικά.

«Εκτιμώ πολύ το θερμό τους καλωσόρισμα. Το μήνυμα μου προς αυτούς είναι ότι θα προσπαθήσω να δώσω το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου και ό,τι περνάει από το χέρι μου για να κερδίζει η ομάδα. Θέλω να ζήσω δυνατές στιγμές μαζί τους τη νέα περίοδο».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X