Οι πρωταγωνιστές μιλούν για το Πανελλήνιο

Οι πρωταγωνιστές μιλούν για το Πανελλήνιο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 18 και 19 Ιουνίου στο Παμπελοποννησιακό στάδιο στην Πάτρα θα διεξαχθεί το 102ο Ανδρών και 80ο Γυναικών Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου

Το τμήμα στίβου τη ΑΕΚ αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών», με τους αθλητές της «Ένωσης» να έχουν στόχο μία θέση στο βάθρο.

Το φετινό πρωτάθλημα έχει ιδιαίτερη σημασία λόγω της προετοιμασίας των αθλητών και αθλητριών για την συμμετοχή τους στο κορυφαίο γεγονός του πλανήτη, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο αλλά και τις άλλες μεγάλες αγωνιστικές υποχρεώσεις όπως οι Πανευρωπαϊκοί ανδρών και γυναικών, οι αντίστοιχοι παίδων-κορασίδων και το Παγκόσμιο εφήβων-νεανίδων.

Όλα τα αστέρια του στίβου θα συμμετάσχουν στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός που διοργανώνεται στη χώρα μας στο οποίο αναμένονται δυνατές κόντρες και υψηλές επιδόσεις.

Για το μεγάλο αυτό γεγονός ο ΣΕΓΑΣ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 16 Ιουνίου στα γραφεία του (Συγγρού 137, 2ος όροφος) στις 12 το μεσημέρι στο οποίο θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν οι πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος, εκπρόσωποι των αθλητών και των αθλητριών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X