Εισβολή αστυνομίας στον ΣΚΑΪ - Έψαχναν τον Κυριάκο Θωμαΐδη

Εισβολή αστυνομίας στον ΣΚΑΪ - Έψαχναν τον Κυριάκο Θωμαΐδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια πρωτοφανής αστυνομική επιχείρηση έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τρίτης για τη σύλληψη του Κυριάκου Θωμαΐδη, μετά από αυτόφωρη διαδικασία που είχε κινηθεί κατά του γνωστού δημοσιογράφου.

 

Στις 00:05, λίγα λεπτά προτού ξεκινήσει η «Δίκη στον ΣΚΑΪ», τρεις αστυνομικοί και ένας με πολιτικά επιχείρησαν να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν στο Αστυνομικό Τμήμα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Αυτό φυσικά δεν μπορούσε να συμβεί, από τη στιγμή που δεν υπήρχε ένταλμα σύλληψης και μια τέτοια ενέργεια θα ήταν παράτυπη. Στη συνέχεια, οι Αρχές ζήτησαν να μην «παίξει» στον αέρα η εκπομπή, στην οποία αποκαλύφθηκαν συνομιλίες του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού Σάββα Θεοδωρίδη με δημοσιογράφους και παράγοντες, τις οποίες προφανώς ορισμένοι δεν ήθελαν να δουν δημοσιοποιημένες.

Περίπου στις 01:30 εμφανίστηκε στον ΣΚΑΪ η αντιεισαγγελέας Ελευσίνας (συνοδεία περιπολικού), η οποία έχοντας στα χέρια της ένταλμα σύλληψης για τον Κυριάκο Θωμαΐδη, έψαξε κάθε όροφο και κάθε αίθουσα(!) προκειμένου να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει. Ύστερα από αρκετά λεπτά εξονυχιστικού ελέγχου (και πιο συγκεκριμένα λίγο μετά τις 2:30), οι αστυνομικοί και η αντιεισαγγελέας έφυγαν δίχως να βρουν τον δημοσιογράφο, ο οποίος λόγω του ότι η εκπομπή μεταδόθηκε σε μαγνητοσκόπηση, δεν ήταν στον χώρο και είχε αποχωρήσει από νωρίς.

Πρόκειται φυσικά για ένα πρωτόγνωρο σκηνικό, μια αντιδημοκρατική ενέργεια που είχε ως στόχο την «φίμωση» του δημοσιογραφικού λόγου και της ελευθερίας του Τύπου. Εν έτη 2016… Αξίζει να σημειωθεί πως η «Δίκη» προβλήθηκε κανονικά και το περιεχόμενο των διαλόγων προκαλεί «σεισμό» στο πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο.

πηγή sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X