Γιατί «ψηφίζει» Τζούριτς

Γιατί «ψηφίζει» Τζούριτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μίλαν Τζούριτς “παίζει” γερά για την επιθετική γραμμή της ΑΕΚ, με τους ανθρώπους της Ένωσης να σκέφτοναι μάλιστα και την πιθανότητα ενός ταξιδιού στην Ιταλία, για να προχωρήσουν την περίπτωση του Βόσνιου φορ. Πρόκειται για παίκτη με σπάνια σωματικά προσόντα, ιδιαίτερα ικανό στο ψηλό παιχνίδι και παράλληλα κοντρολαρισμένο. Στοιχεία που αναζητούν στην αγορά οι ιθύνοντες της Ένωσης και ο Τζούριτς δείχνει να συγκεντρώνει.

Ο Βόσνιος φορ έχει κερδίσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ, που θέλουν να «ξεψαχνίσουν» την περίπτωσή του και τη δεδομένη στιγμή, ο υψηλόσωμος στράικερ έχει προβάδισμα για την γραμμή κρούσης. Με τις υπόλοιπες περιπτώσεις που εξετάζονταν, να έχουν πάει… πίσω. Για τον Απόστολο Βέλλιο οι πληροφορίες που φτάνουν στην ΑΕΚ θέλουν τον παίκτη να οδεύει προς το εξωτερικό και ως εκ τούτου δεν δείχνουν την διάθεση να… κυνηγήσουν την υπόθεση. Η Ένωση είχε στην λίστα της το όνομα του Έλληνα φορ, πιθανότατα έκανε και κάποιες πρώτες επαφές για την υπόθεση, ωστόσο φαίνεται πως δύσκολα τελικά θα την προχωρήσει, στρέφοντας το ενδιαφέρον της αλλού.

Από την άλλη, ο Μάριους Στεπίνσκι έχει μπει πλέον για τα καλά στο στόχαστρο συλλόγων της Γερμανίας, με τον ανταγωνισμό για τον νεαρό Πολωνό να είναι πολύ ισχυρός και την ομάδα του να έχει ανεβάσει σε απλησίαστα επίπεδα τις απαιτήσεις της. Έτσι οι δύο περιπτώσεις φαίνεται πως βγαίνουν από το» κάδρο» για την ΑΕΚ, που κινείται σε πρώτη φάση για τον Τζούριτς, τον οποίο έχει τσεκάρει εδώ και καιρό, έχοντας πάντως στην ατζέντα της και 1-2 περιπτώσεις ακόμα. Για τις οποίες ενδεχομένως γίνει κουβέντα και σήμερα, στη σύσκεψη των επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Με τον Βόσνιο πάντως να είναι τη δεδομένη στιγμή η βασική επιλογή της Ένωσης, για την ενίσχυση της επίθεσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X