
Ένα από τα ζητήματα που θα συζητηθεί εκτενώς στη σημερινή σύσκεψη του Τιμούρ Κετσπάγια με τους Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, θα είναι και εκείνο του «αδειάσματος» του ρόστερ. Η ΑΕΚ έχει κάνει ήδη τρεις μεταγραφές, αναμένονται τουλάχιστον πέντε ακόμα και ως εκ τούτου θα πρέπει κάποιοι ποδοσφαιριστές να αποχωρήσουν.
Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει συγκεκριμένη άποψη για ποδοσφαιριστές του ρόστερ που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία και θα βρεθούν εκτός ΑΕΚ, είτε ως δανεικοί είτε ως ελεύθεροι, ωστόσο υπάρχουν κι άλλοι για τους οποίους γίνεται ακόμα αξιολόγηση. Και δεν αποκλείεται, για κάποιους ποδοσφαιριστές, να παρθεί η απόφαση να ακολουθήσουν την ομάδα στην προετοιμασία, ώστε εκεί να παλέψουν για μια θέση στο ρόστερ, πείθοντας τον Κετσπάγια πως έχουν πράγματα να δώσουν.
Ανάκογλου, Κορδέρο, Σοϊλέδης, Μπουονανότε, Άρθο, Φαγιέ, Ζόριτς, Ανδρεόπουλος, Σβάρνας είναι κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές των οποίων η θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν δεν είναι εξασφαλισμένη και σήμερα, αναμένεται να γίνει μια κουβέντα για το μέλλον τους. Με τον Κετσπάγια να είναι εκείνος που θα αποφασίσει το τι θα γίνει με την κάθε περίπτωση.

Ο μοναδικός πραγματικός αντίπαλος της ΑΕΚ για τον Πινέδα

Στην κορυφή της λίστας της Μπάγερν οι Βλάχοβιτς και Κόλο Μουανί

Κολοσσός: Δήλωσε συμμετοχή στο BCL

Άιντραχτ: Μένει ελεύθερος ο Εντικά

Ρολάν Γκαρός: Στον ημιτελικό η Σβιόντεκ