Νιάτα και εμπειρία μαζί!

Το μυαλό στο... 2-0
Photo Credits: INTIME

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε έχει μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας για την ΑΕΚ, η οποία έχει ξεκινήσει ήδη να σχεδιάζει την ομάδα της νέας σεζόν. Ο Μάκης Αγγελόπουλος, σε συνεργασία με τον Γιούρι Ζντοβτς δημιουργούν την Ένωση της επόμενης μέρας, θέτοντας τον πήχη ψηλά, όπως αρμόζει στην ιστορία και το βεληνεκές της ομάδας. Στο πλαίσιο αυτό γίνονται και οι μεταγραφικές κινήσεις, οι οποίες επί το πλείστον, αποτελούν επιλογές του Σλοβένου προπονητή.

Ο Ζντοβτς, ως απαιτητικός -και με τον εαυτό του, αλλά και με την ομάδα- προπονητής θέλει να δει το «οικοδόμημα» που φτιάχνει, στην κορυφή. Και για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να έχει ένα ρόστερ στο οποίο θα υπάρχει ισορροπία. Αυτό προσπαθεί να πετύχει με τις κινήσεις που γίνονται στο μεταγραφικό παζάρι. Ο πρώτος στόχος Ερλ Κάλογουεϊ είναι παίκτης που έχει φάει με το… κουτάλι τα παρκέ, κάτι που δεν ισχύει με τους νεαρούς Ιβάνοβιτς και Λαρεντζάκη οι οποίοι καταθέτουν διαπιστευτήρια του ταλέντου τους.

Αυτό είναι και το μεγάλο… στοίχημα του Σλοβένου προπονητή για τη νέα σεζόν, ώστε να έχει μια ομάδα έτοιμη σε κάθε συνθήκη και με παίκτες νικητές, είτε είναι 20, είτε… 120 ετών!

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X