Δημιουργεί περιφέρεια-φωτιά!

«Σαν να φοβόμαστε να κερδίσουμε αυτές τις ομάδες»
Photo Credits: INTIME

Είναι γνωστό, από την πρώτη κιόλας μέρα που ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της σεζόν 2015-16, πως ο Γιούρι Ζντοβτς θέλει να αλλάξει πολλά πράγματα στο ρόστερ της Βασίλισσας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Σλοβένος προπονητής σχεδιάζει την ομάδα της νέας σεζόν, σε συνεργασία με τον Μάκη Αγγελόπουλο, ώστε να παρουσιάσει ένα ρόστερ το οποίο θα πληρεί τα δικά του «θέλω» σε όλες τις θέσεις.

Ήδη, η κίνηση του Τζαουάντ Ουίλιαμς είναι ως προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Αμερικανός είναι παίκτης που γνωρίζει καλά τον Σλοβένο, άρα ξέρει πολύ καλά το τι μπορεί αν του ζητήσει ο προπονητής του. Από την άλλη, όμως, οι κινήσεις στην περιφέρεια δείχνουν και κάτι άλλο. Πως το «ξανθό σκυλί» θα βασίσει πολλά στο παιχνίδι της ομάδας στα σουτ από μέση και μακρινή απόσταση. Ο Νίκολα Ιβάνοβιτς ήταν από τους πιο αξιόπιστους παίκτες στο κομμάτι αυτό, ενώ και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης φανέρωσε τις δυνατότητές του τα τελευταία δύο χρόνια.

Άρα, πέραν της αμυντικής προσήλωσης, η οποία είναι το Α και το Ω για το παιχνίδι της Ένωσης, κατά την παρουσία του Ζντοβτς στον πάγκο, ο προπονητής της ομάδας θέλει και παίκτες οι οποίοι θα έχουν θράσος και θα απειλούν από μακρινή απόσταση. Και αυτό του το παρέχουν οι παίκτες που είναι προ των πυλών.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X