«Βόμβα» 4 εκατ. ευρώ για Σιμόες!

ΑντρεΣιμόες!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκουστάβο Πογιέτ είναι έτοιμος να τινάξει την μπάνκα στον αέρα, προκειμένου να πάρει τον Αντρέ Σιμόες στη Μπέτις!

Πρόταση 4 εκατομμυρίων ευρώ κατέθεσε η Ρεάλ Μπέτις για χάρη του Αντρέ Σιμόες, μία πρόταση η οποία χωρίς αμφιβολία είναι άκρως δελεαστική!

Οι πληροφορίες του enwsi.gr κάνουν λόγο για ειλλημμένη απόφαση της ισπανικής ομάδας και κυρίως του τεχνικού της και πρώην προπονητή της ΑΕΚ, Γκουστάβο Πογιέτ, προκειμένου να γίνουν τα πάντα έτσι ώστε να μετακομίσει ο Πορτογάλος άσος από την Αθήνα στην Ανδαλουσία.

Ωστόσο, αυτό που καθίσταται σαφές σε όλους τους τόνους από την πλευρά της ΑΕΚ, κανείς στην «Ένωση» δεν είναι διατεθειμένος να μπει σε διαδικασία συζήτησης για την πώληση ενός παίκτη όπως ο Σιμόες, ο οποίος αναμφίβολα αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο του αγωνιστικού σχεδιασμού ενόψει της νέας σεζόν.

Αναμφίβολα το ποσό το οποίο είναι έτοιμη να δαπανήσει η Μπέτις είναι αρκετά μεγάλο, ωστόσο η ΑΕΚ αντιστέκεται σθεναρά στις πιέσεις των Ανδαλουσιανών και κατά τα φαινόμενα δεν πρόκειται να δώσει τη συγκατάθεσή της για την πώληση του παίκτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X