«As»: «Ο Τσιγκρίνσκι… επανεξετάζεται εκτός Ουκρανίας»

Εικόνες από την μεγάλη μεταγραφή Τσιγκρίνσκι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον προσεχή Νοέμβριο ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θα γίνει 30 ετών. Μέχρι να κάνει την μεταγραφή του στην ΑΕΚ, είχε κάνει μόλις μια εκτός Ουκρανίας εξόρμηση. Το καλοκαίρι του 2009 για την Μπαρτσελόνα έναντι 25 εκατ.ευρώ, τα οποία καρπώθηκε η Σαχτάρ Ντόνετσκ. Έπαιξε μόλις ένα χρόνο παρά το 5ετές συμβόλαιο του με τους «μπλαουγκράνα», αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια, δέχθηκε έντονη κριτική για τα λάθη του και επέστρεψε στην Σαχτάρ με 15 εκατ.ευρώ γιατί η Μπάρτσα αναζητούσε ρευστό.

Τώρα η ΑΕΚ είναι η δεύτερο πρόκληση της καριέρας του. Με τον Τσιγκρίνσκι πιο ώριμο, σοφό και… έτοιμο συγκριτικά με 7 χρόνια πριν.

UntitledΚάτι στο οποίο κάνει αναφορά και η ισπανική «AS» αναφέροντας «Ο Τσιγκρίνσκι… επαναξετάζεται μακριά από την Ουκρανία, υπέγραψε στην ΑΕΚ. Ο κεντρικός αμυντικός, το μεγάλο στοίχημα του Γκουαρντιόλα στην Μπαρτσελόνα το 2009, μετά από ένα χρόνο στην Ντνίπρο πάει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο 29χρονος διεθνής αμυντικός έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στο ουκρανικό ποδόσφαιρο, εκτός από τον ένα αποτυχημένο χρόνο στην Μπαρτσελόνα το 2009».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X