Στο 3χ3 στην Κρήτη, Σαρικόπουλος και Λαρεντζάκης (ΦΩΤΟ)

Στο 3χ3 στην Κρήτη, Σαρικόπουλος και Λαρεντζάκης (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο ΠΣΑΚ, όπου πρόεδρος είναι ο Γιάννης Καλαμπόκης, μαζί με την ΕΟΚ, διοργάνωσαν τουρνουά 3χ3 στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Πολλοί ήταν οι επαγγελματίες παίκτες που έδωσαν το παρών, ανάμεσα τους και ο Ζήσης Σαρικόπουλος της ΑΕΚ. Επίσης, παρευρέθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, που αναμένεται να παίζει στην «Ένωση» τη νέα σεζόν. Ακόμα, παρόντες ήταν οι εξής παίκτες: Γιάννης Αθηναίου (Ολυμπιακός), Χάρης Γιαννόπουλος (Ρέθυμνο), Σάκης Γιαννακόπουλος (Λαύριο) και Νίκος Βούλγαρης (Λιβαδειά).

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ τονίζει τα εξής: «Για μία ακόμη χρονιά, οι κάτοικοι του Ηρακλείου Κρήτης, έδειξαν την αγάπη τους για το μπάσκετ.

Περισσότερα από 900 άτομα δήλωσαν συμμετοχή στο τουρνουά 3Χ3 που διεξάγεται στο Παγκρήτιο Στάδιο και διοργανώνουν, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και ο Δήμος Ηρακλείου Κρήτης – ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

Οι συμμετέχοντες, είχαν μάλιστα την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, ‘’κόσμησε’’ με την παρουσία του το τουρνουά και όπως είχε υποσχεθεί, μοιράστηκε τις σκέψεις του με τους συμμετέχοντες, ενώ μίλησε γενικότερα για πάρα πολλά θέματα που αφορούν το μπάσκετ.

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά, έγιναν και σεμινάρια, τα οποία ‘’παρουσίασαν’’ καταξιωμένοι Έλληνες καλαθοσφαιριστές, υπό τις οδηγίες του προπονητή Σταύρου Μυκονιάτη.

Στο μεταξύ, συγκεντρώνονται ακόμη τρόφιμα, για το κοινωνικό συσσίτιο και κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X