Τα είπε με Τιμούρ, πιθανό ραντεβού με «Τίγρη»

τσιγκρίνσκι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι συζήτησε χθες για πολλές ώρες με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, κερδίζοντας τους πάντες με τον χαρακτήρα του, την σοβαρότητά του και την όρεξή του για δουλειά. Δείχνοντας πολύ προσιτός και απλός, παρά την τεράστια καριέρα που «κουβαλά» στην πλάτη του. Αμέσως μετά την υπογραφή των συμβολαίων και την ανακοίνωσή του από την ΑΕΚ, ο 29χρονος αμυντικός είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τιμούρ Κετσπάγια, με τον προπονητή της «Ένωσης» να καλωσορίζει στον σύλλογο τον Τσιγκρίνσκι και να του εύχεται μια καλή σταδιοδρομία.

Σήμερα, είναι πιθανό ο Τσιγκρίνσκι να γνωριστεί από κοντά και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, με τους δύο άνδρες να συναντιούνται το πρωί, πριν την αναχώρηση του Ουκρανού στόπερ για την πατρίδα του. Ο Τσιγκρίνσκι θα αναχωρήσει από την Αθήνα με προορισμό το Κίεβο στις 16:00, ώστε να περάσει εκεί λίγες μέρες χαλάρωσης πριν την επιστροφή του στην Ελλάδα, για μόνιμη εγκατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X