Πυροδοτεί και την δεύτερη... βόμβα

Πυροδοτεί και την δεύτερη... βόμβα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι βρίσκεται στην Ελλάδα από χθες το μεσημέρι, με τον Ουκρανό στόπερ να περνά από τις πρώτες ιατρικές εξετάσεις, να έχει μια συνάντηση με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και σήμερα, εκτός απροόπτου, να υπογράφει στην Ένωση. Το πρωί ο Ουκρανός στόπερ αναμένεται να περάσει από τον δεύτερο γύρο των εξετάσεων που πρέπει να υποβληθεί και στη συνέχεια θα μεταβεί στα γραφεία της ομάδας, για να κάνει εκεί τις τελικές συζητήσεις με την ΑΕΚ.

Εφόσον όλα πάνε καλά και δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, ο Τσιγκρίνσκι αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ και κατόπιν να ανακοινωθεί, με την Ένωση να… πυροδοτεί και δεύτερη μεταγραφική “βόμβα” μέσα σε διάστημα 24 ωρών, κάνοντας με το “καλημέρα” δύο σπουδαίες προσθήκες ενόψει της νέας σεζόν. Όλα δείχνουν λοιπόν πως μετά τον Βασίλη Μπάρκα, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θα αποτελέσει την δεύτερη μεταγραφική προσθήκη της Ένωσης, ενώ έπεται και συνέχεια με το θέμα του φορ να βρίσκεται φυσικά στην πρώτη γραμμή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X