«Πρώτος στόχος να μπούμε στους ομίλους του Europa League»

Εικόνες από την μεταγραφή Μπάρκα στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Aπό σήμερα αφήνει το Περιστέρι και τα μπλε, για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Ο Βασίλης Μπάρκας μιλώντας στο επίσημο site της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρθηκε στην μεταγραφή του και τον πρώτο στόχο της Ενωσης τη νέα σεζόν, την είσοδο στους ομίλους του Europa League.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το βήμα αυτό που έκανα στην καριέρα μου» είπε ο 22χρονος τερματοφύλακας και συμπλήρωσε «Εχω περάσει τη μισή μου ζωή στον Ατρόμητο και θα είναι δύσκολο να αλλάξω περιβάλλον και χρώματα, αλλά είναι πολύ σημαντικό ότι έρχομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο».

Μιλώντας για τους στόχους της ΑΕΚ, τόνισε: «Η ΑΕΚ έχει πάντα υψηλούς στόχους. Ο πρώτος αυτή τη στιγμή είναι να μπούμε στους ομίλους του Europa League και από εκεί και μετά πιστεύω ότι πρέπει να είναι άμεσα η κατάκτηση του τίτλου. Δε νομίζω ότι είναι κάτι ακατόρθωτο».

Ο Βασίλης Μπάρκας αναφέρθηκε στον ένα χρόνο που έπαιξε βασικός στον Ατρόμητο και μίλησε και για το τελευταίο γκολ που δέχθηκε κάτω από τα δοκάρια του. «Σήμερα συνειδητοποίησα ότι το τελευταίο γκολ της καριέρας μου στον Ατρόμητο ήταν αυτό του Τζεμπούρ στον ημιτελικό με την ΑΕΚ. Και τώρα ανήκω στην τότε αντίπαλό μου. Εγιναν πολλά πράγματα σε μικρό χρονικό διάστημα, από το ντεμπούτο μου μέχρι τη μεταγραφή μου, και χαίρομαι για την εξέλιξη της έως τώρα καριέρας μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X