Μπάρκας: «Ηρθα στην ΑΕΚ για να πάρουμε πρωτάθλημα» (VIDEO)

Μπάρκας: «Ηρθα στην ΑΕΚ για να πάρουμε πρωτάθλημα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοβαρός, μετρημένος αλλά απόλυτα αποφασισμένος να πετύχει στην ΑΕΚ. Αυτός ήταν ο Βασίλης Μπάρκας στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ενωσης, μιλώντας στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ.

Αναλυτικά ο Μπάρκας είπε για την μεταγραφή του:

Γιατί προτίμησε την ΑΕΚ: Ο λόγος που προτίμησα την ΑΕΚ, είναι γιατί πιστεύω σε αυτό που πάμε να κάνουμε με την ΑΕΚ. Πάμε για πρωτάθλημα, πάμε να διεκδικήσουμε όσα περισσότερα μπορούμε. Και είναι για μένα ένα βήμα να παίξω σε υψηλό επίπεδο.

Για τους στόχους του με την ΑΕΚ και το όνειρο των τίτλων: Στόχος τώρα είναι να παίξω στην ΑΕΚ και να καθιερωθώ στην Εθνική. Όταν κλείνεις σε μια ομάδα σαν την ΑΕΚ σκέφτεσαι τους τίτλους, βάζεις τον εαυτό σου να παίρνεις τρόπαια, όπως έκαναν τα παιδιά με το Κύπελλο. Το περιμένω πως και πως. Ηρθα εδώ να βοηθήσω, να πετύχουμε τους στόχους μας και να πάρουμε το πρωτάθλημα που τόσο θέλουμε.

Ποιους ευχαριστεί για την μεταγραφή: Ευχαριστώ τον κ.Σπανό για την στήριξη, τον κ.Μελισσανίδη που με προτίμησε για αυτή την θέση, όσους γυμνάστηκα μαζί τους, όσους με βοήθησαν και τους συμπαίκτες μου.

Για τον συναγωνισμό με τον Ανέστη: Ο Ανέστης έπαιζε πέρυσι, θα είμαστε μαζί τώρα, ο καλύτερος ας παίξει. Δεν έχω να αγχωθώ για τίποτα».

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X