«Τελειώνει» του Μπάρκα

Μιχαηλίδης: «Ο Μπάρκας έχει όλα τα φόντα να απασχολήσει την Ευρώπη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πήρε την απόφαση να κάνει δικό της τον Βασίλη Μπάρκα, με τον ταλαντούχο τερματοφύλακα του Ατρόμητου να ετοιμάζεται ήδη για… Σπάτα. Επί της ουσίας η μεταγραφή έχει κλείσει από χθες το βράδυ, μετά τις επαφές που είχε με τον Γιώργο Σπανό ο Δημήτρης Μελισσανίδης και αυτό που απομένει είναι η υπογραφή του συμβολαίου από τον παίκτη, ο οποίος επέστρεψε νωρίς το μεσημέρι στην Ελλάδα, από την Αυστραλία όπου βρισκόταν με την Εθνική.

Το όλο θέμα λοιπόν θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένο, με την ΑΕΚ να αποκτά από φέτος τον 22χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος θα είναι κανονικά στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Αντίθετα, φαίνεται πως χαλάει οριστικά το θέμα της απόκτησης του Γκεόργκι Λόρια, με τον Γεωργιανό τερματοφύλακα να μην συνεχίζει τελικά στην Ένωση, παρά την προφορική συμφωνία του με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Στην ΑΕΚ αποφάσισαν να εμπιστευτούν το δίδυμο Μπάρκας-Ανέστης για τη θέση του τερματοφύλακα και ως εκ τούτου, δεν θα υπάρξει άλλη προσθήκη στον «άσο», για τη φετινή σεζόν. Με τον Λόρια να αναζητά αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και την Ένωση να μην ενεργοποιεί την συμφωνία που υπήρχε μαζί του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X