«Στείλτε τις εφέσεις μας τον Σεπτέμβριο"!!!

«Στείλτε τις εφέσεις μας τον Σεπτέμβριο"!!!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φοβερά και τρομερά πράγματα, που δείχνουν την κατηφόρα του συστήματος και τον πανικό που βγάζει από την πίεση που αισθάνεται, διαμείφθηκαν χθες κατά την εκδίκαση υποθέσεων της ΑΕΚ (της καλοκαιρινής ανακοίνωσης κατά της ΕΠΟ και την περίπτωση Δελφάκη) στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Ο νομικός της ΑΕΚ, Πέτρος Καϊμακάμης έφτασε στο σημείο να ζητήσει από πρόεδρο της Επιτροπής και εφέτη, Δημήτρη Σκουτέρη να βάλει τις υπόλοιπες εφέσεις της ΑΕΚ όσο πιο αργά μπορούσε λόγω της απεργίας των δικηγόρων. Ο κ. Σκουτέρης τις όρισε για 22 Ιουνίου στην τελευταία δικάσιμο δηλαδή και… βλέπουμε και τότε ο Καϊμακάμης του είπε ανοιχτά: “Καλύτερα από Σεπτέμβριο που θα έχετε φύγει”!

Ο Σκουτέρης τον ρώτησε αν στην ουσία θέτει θέμα εξαίρεσης στο πρόσωπο του, αλλά ο Καϊμακάμης με την εμπειρία του δεν μπήκε καν στη διαδικασία. Ο νομικός της ΑΕΚ θεωρεί σκάνδαλο την απόφαση, καθώς δεδομένα η έφεση ήταν εκπρόθεσμη και μίλησε για νομικά τεχνάσματα, που επιχειρούν να στοχοποιήσουν την ΑΕΚ. Όταν μάλιστα ο Σκουτέρης ανέφερε πως δεν είχε υπόψη του την ανακοίνωση του Ολυμπιακού που στοχοποιούσε δικαστές, ο Καϊμακάμης ήταν καυστικός, αναφέροντας: «Δεν σας πιστεύω». Παράλληλα, έθεσε ακόμα και θέμα συνταγματικότητας του διορισμού του.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι ακριβείς διάλογοι που καταγράφηκαν και παρουσιάζονται στη σημερινή «Live sport» σε ρεπορτάζ του Σάββα Λιβάνιου. Είναι φανερό από όσα θα διαβάσετε, πως όσα ειπώθηκαν αγγίζουν τα όρια του φαιδρού και δείχνουν πολλά για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δείτε και θα καταλάβετε:

«Καϊμακάμης:Εχουμε μπερδευτεί, τι είμαστε τελικά διάδικοι ή κυρίως παρεμβαίνοντες; Τις προάλλες μας μαλώσατε γιατί δεν μπορούσαμε να πάρουμε αναβολή. Εμείς λέγαμε ότι είμαστε διάδικοι και στην απόφαση σας γράφετε ότι απορρίπτεται η κύρια παρέμβαση.  Αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Παρουσία μαρτύρων μας λέγατε ότι δεν είμαστε διάδικοι και ότι είμαστε παρεμβαίνοντες.

Σκουτέρης: Θα δηλώσετε την παράσταση σας κ. Καϊμακάμη; Εδώ δεν είναι για δηλώσεις…

Καϊμακάμης: Ναι, θα δηλώσουμε παράσταση.

Σκουτέρης: Ο λόγος που σας είχα πει αυτό που λέτε ήταν για να διαφυλαχθεί το συμφέρον σας, γιατί δεν ξέραμε, αν…

Καϊμακάμης: Και γράφετε στην απόφαση σας ότι απορρίπτεται η κύρια παρέμβαση. Και με εκθέσατε εμένα…Το πλαίσιο το διαμορφώνεται εσείς.

Σκουτέρης: Εχει αρκετά κενά το νομοθετικό πλαίσιο.

Καϊμακάμης: Να αναζητήσετε ευθύνες στους συντάκτες του νομοθετικού πλαισίου

Σκουτέρης: Ακούστε κάτι…

Καϊμακάμης: Οχι, δεν ακούω τίποτα, γιατί υπάρχει ένα όριο αντοχής, ανοχής και ευπρέπειας. Υποβάλω αίτημα για αναβολή των υποθέσεων μας τον προσεχή Σεπτέμβριο για να έχουμε άλλη σύνθεση…

Σκούτερης: Και για τις άλλες υποθέσεις ζητάτε αναβολή.

Καϊμακάμης: Ναι, πέστε ότι τις αναβάλουμε, γιατί ανησυχώ. Ορίστε τις υποθέσεις τον Σεπτέμβριο μήπως και δικαστούμε από άλλη σύνθεση ή μάλλον από άλλον πρόεδρο.

Σκουτέρης: Θέτετε αίτημα εξαίρεσης ή αντικατάστασης μου;

Καϊμακάκης: Επρεπε να το κάνω όταν απειλούσατε τον μάρτυρα μας στην υπόθεση του Τζεμπούρ. Ζήτησα να σας δω…

Σκουτέρης: Δεν κλείνω ιδιαιτέρως ραντεβού.

Καϊμακάμης: Τον πρόεδρο του Αρειου Πάγου τον βλέπουμε. Ποιος είστε εσείς που δεν μπορούμε να σας δούμε;

Σκουτέρης: Δεν είχα δει το δημοσίευμα του Ολυμπιακού.

Καϊμακάμης: Τα βλέπετε όλα, μόνο αυτό δεν είδατε. Είδατε τη δήλωση Μελισσανίδη για τα τρένα και δεν διαβάσατε την ανακοίνωση του Ολυμπιακού;

Σκουτέρης: Φέρατε έγγραφο που δεν είχα δει.

Καϊμακαμης: Ειλικρινά δεν σας πιστεύω.

Σκουτέρης: Δικαίωμα σας.

Καϊμακάμης: Εγώ φοβάμαι μη μας πάρετε και το κύπελλο. Υπάρχει τρόπος να απονεμηθεί στον Ολυμπιακό.

Σκουτέρης: Τι να το κάνω; Να το πάρω σπίτι μου;

Καϊμακάμης: Ξέρω κι εγώ κύριε πρόεδρε; Μας έχετε τσακίσει. Ο Μπαξεβάνης (ποδοσφαιρικός εισαγγελέας) ψάχνει και βρίσκει ότι λέει ο Μελισσανίδης.

Σκουτέρης: Αυτό δεν εμπίπτει δική μου αρμοδιότητα.

Καϊμακάμης: Εμπίπτει στην αρμοδιότητα του κυρίου Καποδίστρια (αθλητικός δικαστής της Super League) που έστειλε στον αθλητικό εισαγγελέα έγγραφο και του είπε: Γιατί άσκησες δίωξη για εκτεταμένα επεισόδια; Πώς το έστειλε αυτό; Τρέμουν οι δικαστές της Επιτροπής Δεοντολογίας, είναι στοχοποιημένοι. Μιλήστε με τους δικαστές. Θα εκδώσει ανακοίνωση η ΑΕΚ με το ίδιο περιεχόμενο με την ανακοίνωση του Ολυμπιακού, να δούμε τι θα κάνει ο Μπαξεβάνης. Θα ασκήσει δίωξη σε βάρος της ΑΕΚ; Και για να μην το ξεχάσω: Δεν ζήτησα να σας δω κατ’ ιδίαν. Πήρα τη γραμματέα σας και είπα να σας δω όπου θέλετε. Εσείς ερμηνεύετε ό,τι θέλετε. Ό,τι και να κάνετε με αποφάσεις σας, αυτό το καθεστώς το υπόδικο με οκτώ κακουργήματα δεν μπορείτε να το καλύψετε.

Σκουτέρης: Δεν προστατεύουμε κανέναν. Δεν θα δεχτώ τσαμπουκάδες

Καϊμακάμης: Ευχαριστώ για την υπόδειξη, να περιμένουμε την αμετάκλητη καταδίκη για να βγάλουμε ανακοίνωση.

Σκουτέρης: Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά στραβά και τα ξέρετε. Ακούστε με…

Καϊμακαμης: Οτι μου λέτε είναι για να με παραπλανήσει και να κάνω νομικά λάθη. Είπατε να κάνω κύρια παρέμβαση;

Σκουτέρης: Το δημοσίευμα για μένα ήταν άγνωστο.

Καϊμακαμης: Να δω την απόφασή σας, τι θα κάνετε, όταν για τη δήλωση για τα τρένα βάζετε 20.000 ευρώ πρόστιμο.

Σκουτέρης: Αφήστε τα τρένα. Δεσμεύομαι να διαβιβάσω αυτό το έγγραφο στον κύριο Μπαξεβάνη.

Καϊμακάμης:  Θα υποβάλω αίτημα αναβολής και αίτημα ότι ο τρόπος που έχετε εκλεγεί είναι αντισυνταγματικός, έχουν βγει πρόσφατες αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας. κακώς δικάζετε και μάλιστα όταν έχετε εκλεγεί από υπόδκους σε βαθμό κακουργήματος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X