Αυτός είναι ο Μπάρκας

Αυτός είναι ο Μπάρκας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηλικιακά για ποδοσφαιριστής είναι νεαρός, για τερματοφύλακας είναι… νήπιο. Ποδοσφαιρικά έχει βάλει στα πόδια του μόλις μισή σεζόν στην Σουπερλίγκα, αλλά πρόλαβε να γίνει μήλο της έριδος για ολους τους… μεγάλους αλλά και διεθνής με την εθνική ανδρών. Παραστάσεις έχει ακόμα και από την Στόουκ, έστω και ως δοκιμαζόμενος. Κυρίες και κύριοι, αυτός είναι ο Βασίλης Μπάρκας. Γέννημα θρέμμα Περιστεριώτης και επένδυση της ΑΕΚ για την θέση κάτω από τα δοκάρια. Μια περίεργη θέση… κλειδί.

Τι όμως έχουν δει οι άνθρωποι της ΑΕΚ στον Μπάρκα και πιστεύουν πως είναι το next big thing του ελληνικού ποδόσφαιρου. Έχει εντυπωσιακά σωματικά προσόντα. Όμως για το ύψος του, είναι ένας εξαιρετικά γρήγορος τερματοφύλακας. Επίσης εχει εξαιρετικά ρεφλέξ, ενώ δεδομένης της απειρίας του, είναι πολύ καλός στα πόδια. Προφανώς ο Μπάρκας όσο ταλαντούχος είναι, άλλο τόσο και… άγουρος ποδοσφαιρικά. Επίσης είναι ένα ζήτημα η τακτική διαχείριση του παιχνιδιού, με την φανέλα μιας μεγάλης ομάδας. Όλα αυτά ωστόσο, είναι ζήτημα δουλειάς και μόνο. Το ταλέντο και τα εντυπωσιακά προσόντα υπάρχουν. Και αυτά ήταν που εντυπωσίασαν τους ανθρώπους της ΑΕΚ που εδώ και πολύ καιρό έχουν βάλει τον νεαρό τερματοφύλακα στο… μάτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X