Το deal για Μπάρκα – Πόσα έδωσε η ΑΕΚ στον Ατρόμητο

Το deal για Μπάρκα – Πόσα έδωσε η ΑΕΚ στον Ατρόμητο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ από σήμερα έχει να… καυχιέται για την πιο ακριβή «επένδυση» της επί των ημερών του Δημήτρη Μελισσανίδη. Τον Βασίλη Μπάρκα ήθελαν και ο ΠΑΟΚ, και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, αλλά η ΑΕΚ έκανε το deal με τον Ατρόμητο και με ένα ποσό που ξεπέρασε τις 600.000 ευρώ τον έκανε δικό της.

Ο 22χρονος πορτιέρο αναδείχθηκε στην ομάδα του Περιστερίου με το που ανέλαβε ο Τραϊανός Δέλλας την ομάδα και έπαιξε σε 20 παιχνίδια (12 Super League και 8 Κυπέλλου), ενω δούλεψε με έναν εκ των κορυφαίων στην θέση του τον Σλόμπονταν Σούιτσα. Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες κλήθηκε και στην Εθνική ομάδα των Ανδρών για τα φιλικά στην Αυστραλία.

Ο Μπάρκας μάλιστα θα ενταχθεί άμεσα στην ΑΕΚ και δεν θα παραμείνει στο Περιστέρι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ενώ στην συμφωνία δεν θα υπάρχουν έμψυχα ανταλλάγματα όπως επιβεβαιώνει και ο Ατρόμητος.

Ο Μπάρκας (σπουδάζει στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών.) είναι γέννημα θρέμμα Περιστεριώτης και σε ηλικία 10 ετών γράφτηκε στον Αττικό Κολωνού. Δύο χρόνια αργότερα όμως και με παρότρυνση του Βασίλη Καρακατσάνη, μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Ατρόμητος, μετακόμισε στις ακαδημίες της ομάδας του Περιστερίου και αναδείχθηκε τα επόμενα χρόνια υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο το 2013.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X