Βέλλιος: "Να δω το επόμενο βήμα μου"

Εικόνες από το Ηρακλής - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Απόστολος Βέλλιος μίλησε στην επίσημη σελίδα της Έβερτον για τα τρία χρόνια που αγωνίστηκε στην Αγγλική ομάδα.

Ο παίκτης που έχει απασχολήσει και την ΑΕΚ θυμήθηκε τις στιγμές που πέρασε στο «Γκούντισον Παρκ» και τόνισε πως η φετινή ήταν μια καλή σεζόν για τον ίδιο:

 Αναλυτικά ο επιθετικός του Ηρακλής μίλησε για:

Την πορεία του μετά τα «ζαχαρωτά»: «Πήγα στο Βέλγιο, μετά στη Δανία και τώρα στην Ελλάδα. Αυτή η σεζόν ήταν πολύ καλή για εμένα και τώρα ακολουθούν οι διακοπές. Πρέπει να χαλαρώσω τώρα και να δω το επόμενο βήμα μου. Η χρονιά αυτή ήταν εξαιρετική. Γύρισα στην πόλη μου, βρέθηκα ξανά κοντά στην οικογένειά μου και τους φίλους μου. Ήταν μια καλή χρονιά για μένα, τόσο σε προσωπικό όσο και σε ποδοσφαιρικό επίπεδο».

Την κλήση του στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών: «Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, με τη συμμετοχή μου στην αποστολή της Εθνικής. Το πρώτο μου ματς ήταν κόντρα στην Ισλανδία. Ηταν μια εξαιρετική εμπειρία για μένα, διότι γνώρισα τους ποδοσφαιριστές που όσο ήμουν νέος έβλεπα στην τηλεόραση. Αυτό ήταν το πρώτο βήμα. Τώρα θέλω να συνεχίσω και να είμαι εγώ το «9άρι» της ομάδας στο μέλλον».

Το τι θυμάται από τη στιγμή που ενσωματώθηκε στο ρόστερ της Έβερτον: «Οι πρώτοι μήνες ήταν δύσκολοι για εμένα. Πιστέψτε με όμως, υπάρχουν άτομα στην ομάδα που μπορούν να σε βοηθήσουν για τα πάντα. Όσον αφορά τον καιρό, η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα λίγο, διότι προέρχομαι από μια εντελώς διαφορετική χώρα. Σύντομα, όμως, ένιωσα σαν στο σπίτι μου».

Την αγάπη που έλαβε από τον κόσμο του συλλόγου: «Οι οπαδοί είναι τα πάντα για μένα! Το να σε αγαπούν, σου δίνουν κίνητρο να γίνεις καλύτερος. Τους αγαπώ πολύ και εγώ».

Τα πρώτα του γκολ με την μπλε φανέλα: «Το πρώτο μου γκολ ενάντια στην Γουίγκαν ήταν καλό, όμως αυτό απέναντι στην Τσέλσι ήταν ιδιαίτερο παρόλο που εκείνη τη στιγμή δεν είχε σημασία επειδή τελικά χάσαμε 3-1. Για μένα σήμαινε πολλά γιατί ήταν ενάντια σε μια μεγάλη ομάδα. Συμφωνώ, όμως, αυτό με τη Γουίγκαν ήταν σημαντικότερο γιατί έδωσε βαθμούς στην ομάδα και ήταν εντός έδρας. Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από αυτή την ομάδα και ελπίζω να τα πούμε ξανά! Παρακολουθώ τα παιχνίδια της. Άλλωστε πέρασα εδώ τρεισήμισι χρόνια και την αγαπώ».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X