Τέσσερα φιλικά και… έδρα το «Στεπάνιακα» (ΦΩΤΟ)

Τέσσερα φιλικά και… έδρα το «Στεπάνιακα» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αναχωρεί στις 29 του μήνα για το Κίελτσε της Πολωνίας, με την αποστολή της Ένωσης να μένει στο κέντρο «Μπινκόφσκι», για το οποίο είχατε διαβάσει εδώ και μέρες στο enwsi.gr. Η ΑΕΚ θα παραμείνει στην Πολωνία μέχρι τις 15 ή 16 Ιουλίου (σ. σ. ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί), με τον Τιμούρ Κετσπάγια να «χτίζει» μέσα σε αυτό το διάστημα τη δική του ομάδα, που θα διεκδικήσει στη χρονιά που έρχεται το πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η ΑΕΚ σε αυτό το διάστημα της παραμονής της στην Πολωνία, θα δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια. Στις 6, 9, 12 και 14 Ιουλίου. Μία από τις τέσσερις ομάδες που θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ θα είναι η Κορόνα Κίελτσε, όπως και πέρυσι. Με το εν λόγω παιχνίδι να γίνεται στις 9 Ιουλίου, στο γήπεδο της Κορόνα, ενώ ακόμα και αύριο, αναμένεται να γίνουν γνωστές και οι άλλες τρεις ομάδες.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί πως κάποια από τα φιλικά (σ. σ. πιθανότατα δύο εξ αυτών), θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο «Στεπάνιακα», που βρίσκεται δίπλα από το κέντρο «Μπινκόφσκι», όπου θα μένει η ΑΕΚ. Ενώ όπως φαίνεται εκεί θα πραγματοποιούνται και οι προπονήσεις της Ένωσης, σε καθημερινή βάση. Δείτε παρακάτω μια φωτογραφία από το γήπεδο «Στεπάνιακα», που θα αποτελέσει την… έδρα της ΑΕΚ, κατά την παραμονή της στην Πολωνία.

stepaniaka

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X