Στο «3ο SEFA Basketball Camp» ο Αλεξανδράκης

Ο Θανάσης Αλεξανδράκης ήταν ο γυμναστής της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν, ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει τη νέα σεζόν με τα μέλη του τεχνικού επιτελείου.

Όπως έγινε γνωστό, ο Αλεξανδράκης θα παρευρεθεί στο «3ο SEFA Basketball Camp», που θα γίνει στο ΔΑΚ Τρίπολης, ξεκινώντας αυτή την Παρασκευή (10/06), ενώ θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα (13/06).

Η ιστοσελίδα «arcadiaportal.gr» αναφέρει σχετικά τα εξής: «Μία ακόμα πολύ σημαντική παρουσία στο 3o SEFA Basketball Camp που διοργανώνει ο Αρκαδικός μας. Ο Θανάσης Αλεξανδράκης, ο οποίος την περασμένη χρονιά βρισκόταν στην ΑΕΚ, θα βρεθεί στο ΔΑΚ Τρίπολης για να μιλήσει στους μικρούς φίλους του αθλήματος.

Ο Θανάσης Αλεξανδράκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 7 Νοεμβρίου του 1968. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΦAΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα σε προγράμματα προπονητικής με βάρη. Τα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής του διαδρομής συνεργάστηκε με ομάδες ποδοσφαίρου όπως ο Αχαρναϊκός και ο Ολυμπιακός Λιοσίων.

Για 4 χρόνια εργάστηκε στην ομάδα μπάσκετ του Πανελληνίου, στη συνέχεια εργάσθηκε στο Περιστέρι και στον ‘Ικαρο Καλλιθέας. ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν στην ομάδα του Πανιωνίου Γ.Σ. Το 2014 πέρασε απο το Ρέθυμνο, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε βρισκόταν στην ομάδα της ΑΕΚ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X