«Σκανάρει» το ρόστερ και αποφασίζει – Οι πρώτες σκέψεις Κετσπάγια

«Σκανάρει» το ρόστερ και αποφασίζει – Οι πρώτες σκέψεις Κετσπάγια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το διήμερο Δευτέρα – Τρίτη ο Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε αρκετά με τους ανθρώπους της ΑΕΚ για το ρόστερ. Και εκεί ο Γεωργιανός προπονητής μετέφερε και τις πρώτες σκέψεις του, τονίζοντας ότι δεν θέλει να… ξηλώσει τα πάντα και να δημιουργήσει μια ομάδα από το μηδέν. Για αυτό και πολλές αποφάσεις θα παρθούν κατά την διάρκεια της προετοιμασίας και έχοντας εικόνα των παικτών που έχει η ΑΕΚ. Κάτι πολύ πιο ασφαλές από το να μηδενιστεί ένα ολόκληρο ρόστερ και η δουλειά που έχει γίνει από πέρυσι.

Δεδομένα πια η Ενωση δεν θα ασχοληθεί με την παραμονή Μπαρόχα που δεν της «βγήκε» και αναζητά γκολκίπερ για να πλαισιώσει τον Ανέστη, με σκοπό να δημιουργήσουν την πιο ισχυρή δυάδα στην Ελλάδα. Στην άμυνα η υπόθεση που είναι «ανοιχτή» είναι ο Αρθο. Ο Ισπανός δεν έγινε ποτέ ηγέτης, δεν απέδειξε ότι είναι καλύτερος από όσους υπήρχαν και στην ΑΕΚ που έτσι και αλλιώς ψάχνουν στόπερ-ηγέτη δεν αποκλείεται να ψάξουν ακόμη έναν για να πλαισιώσει Κολοβέτσιο-Λαμπρόπουλο και να υπάρχει παράλληλα και η λύση Τζανετόπουλου.

Στο δεξί άκρο δεν αλλάζει τίποτα. Γκάλο – Μπακάκης συνθέτουν ένα πανίσχυρο δίδυμο και θα μείνουν, ενώ αριστερά ο Ντίντακ έχει περισσότερες πιθανότητες να παραμείνει από τον πιο ασταθή Σοϊλέδη, μιας και οι «κιτρινόμαυροι» αναζητούν αριστερό μπακ στην ξένη αγορά.

Στα χαφ υπάρχουν οι Σιμόες-Γιόχανσον-Μάνταλος που αποτελούν «κολόνες», ο Κορδέρο έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το 2017 αλλά συζητά την αποχώρηση του το καλοκαίρι, ο Ανάκογλου επιστρέφει με τον Κετσπάγια να θέλει να τον δει στην προετοιμασία καθώς έχει ποιοτικά χαρακτηριστικά (πήρε ματς στη Βέροια) και θέλει να τον βελτιώσει σε άλλους τομείς. Ο Ζουκουλίνι είναι μια υπόθεση επίσης… ανοιχτή και είτε θα γίνει προσπάθεια να μείνει, είτε θα αποκτηθεί χαφ με αμυντικό προσανατολισμό.

Ο Κετσπάγια εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποφασίσει στην προετοιμασία και για τους Ανδρεόπουλο-Ζόριτς με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ τους λόγω πολλών λύσεων, ενώ σίγουρα θα υπάρχουν και κάποιοι μικροί στην Πολωνία (Γαλανόπουλος, Βλαχομήτρος, Κυριαζής οι υποψήφιοι).

Στην επίθεση δεδομένοι είναι οι Αραβίδης, Μπαρμπόσα και Βάργκας. Ο Τζεμπούρ δύσκολα θα παραμείνει στα «κιτρινόμαυρα» παρότι είχε μεγάλη συμβολή στο Κύπελλο αλλά ήταν ασταθής κατά την διάρκεια της σεζόν. Ο Κρισάντους φεύγει, ο Πέκχαρτ έχει συμβόλαιο αλλά κάθε άλλο παρά «σίγουρος» είναι και δεδομένα θα αποκτηθεί σέντερ φορ πρώτης γραμμής. Καλή άποψη έχει ο Κετσπάγια για τον Πλατέλλα και εκτιμά τα χαρακτηριστικά του, αλλά και σε αυτή την περίπτωση η προετοιμασία θα παίξει τεράστιο ρόλο.

Η υπόθεση που συγκεντρώνει πολλά ερωτηματικά είναι αυτή του Μπουονανότε. Ο Κετσπάγια δεν τον απορρίπτει, αλλά προβληματίζεται έντονα από την μέτρια εικόνα του κατά την διάρκεια της σεζόν. Εχει συμβόλαιο και μάλιστα μεγάλο, που είναι δυσανάλογο με όσα προσέφερε. Ετσι, αναμένεται να κριθεί σύντομα το μέλλον του σε μια υπόθεση που είναι όλα «ανοιχτά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X