Το who is who του Εφραίμ (VIDEO)

Το who is who του Εφραίμ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του φετινού ΑΠΟΕΛ που κατέκτησε το πρωτάθλημα ήταν ο Γιώργος Εφραίμ, ο οποίος φέρεται να ενδιαφέρει την ΑΕΚ, κερδίζοντας μάλιστα και τον τίτλο του ποδοσφαιριστή της χρονιάς. Ο Εφραίμ, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται τον επόμενο χρόνο, είχε μία γεμάτη σεζόν μετρώντας συνολικά 30 επίσημες συμμετοχές, 11 τέρματα και 2 ασίστ.

Αυτή ήταν η δεύτερη σεζόν του Εφραίμ στον συγκεκριμένο σύλλογο, καθώς από το 2009 έως και το 2014 ήταν παίκτης της Ομόνοιας. Την ποδοσφαιρική του κουλτούρα την απέκτησε στη Μεγάλη Βρετανία όπου βρέθηκε το 2004 και σε ηλικία 15 ετών για λογαριασμό της Άρσεναλ.

Στο Λονδίνο έκατσε για τρεις σεζόν, έως και την Κ21 της ομάδας και στη συνέχεια μετακόμισε βορειότερα για τη Ρέιντζερς της Γλασκώβης. Τον Ιανουάριο του 2009 δόθηκε στην Νταντί με τη μορφή δανεισμού με την οποία σε τέσσερις μόλις μήνες κατάφερε να παίξει 8 ματς και να σκοράρει 2 φόρες. Το καλοκαίρι του 2009 επέστρεψε στην πατρίδα του για την Ομόνοια. Συνολικά με τους δύο συλλόγους της Κύπρου έχει 205 επίσημες συμμετοχές και 41 γκολ. Είναι επίσης διεθνής από το 2009 μετρώντας 3 τέρματα σε 32 ματς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X