Αθλητικός εισαγγελέας αγνοείται...

Πως σου πάνε τα κόκκινα βρε Φραγκίσκο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, εάν έβγαινε στον αέρα η συνομιλία Σάββα Θεοδωρίδη με Σωμαρακάκη, ότι ο Βαγγέλας καθάρισε για να γίνει ο Σωμαρακάκης αρχιδιαιτητής, είναι σίγουρο ότι όχι μόνο όλοι οι εμπλεκόμενοι θα υπέβαλαν την παραίτηση τους, αλλά επιπρόσθετα, θα υπήρχε άμεση παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα. Τι σόι ποδόσφαιρο μπορούμε να έχουμε όταν ο υπεύθυνος για τον ορισμό διαιτητών ορίζεται από κάποιον Βαγγέλα, που όλοι καταλαβαίνουμε ποιος είναι.

Για ποια αξιοπιστία μπορούμε να μιλάμε και ποια διαφάνεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο;
 Δυστυχώς, ούτε ίδρωσε το αυτί κανενός στην ΕΠΟ, – εδώ δεν ενοχλήθηκαν που ο Βούλγαρης έχει φύγει κλοτσηδόν από την Χαλκιδική αλλά εξακολουθεί να το παίζει πρόεδρος – ούτε οι αρμόδιοι αθλητικοί εισαγγελείς δείχνουν να έχουν ενοχληθεί. Αν φυσικά ήταν κάποια ατάκα του Μελισσανίδη για διαιτητές που θα πρέπει να σφυρίζουν σαν σταθμάρχες στα τρένα, θα είχαν σπεύσει να ξεκινήσουν έρευνα. Που το είπε, πως το είπε ποιοι το άκουσαν και να οι κλήσεις σε απολογία.

Για την ιστορία με τον Σωμαρακάκη και τον Βαγγέλα …μουγγοθόδωροι. Για την ανεξάρτητη ελληνική αθλητική δικαιοσύνη δεν είναι και κάτι φοβερό, ότι ο Βαγγέλης δίνει την έγκριση του για να μπει αρχιδιαιτητής κάποιος. Κι αυτός ο κάποιος βέβαια θα είναι σούπερ αντικειμενικός στην συνέχεια όταν θα ορίζει διαιτητές. Ουδόλως θα πρέπει να περάσει από το μυαλό κανενός ότι ο κάθε Σωμαρακάκης μπορεί να κάνει την αμαρτωλή σκέψη. “Να προσέξω λίγο το Βαγγέλη για να βγάλω και την υποχρέωση”. Τέτοιες βρωμερές καταστάσεις δεν αρμόζουν στο ήθος και την αξιοπρέπεια κανενός από τα μέλη της ΚΕΔ σήμερα.

Πάμε σε άλλα. Περιμένουμε την επιστροφή της εθνικής ομάδας από την Αυστραλία ώστε να μάθουμε πως πέρασαν οι συνοδοί παράγοντες. Πως πήγαν οι επαφές τους στην μακρινή ήπειρο. Βρήκαν χρόνο για να διδάξουν τους ντόπιους ιθαγενείς για το διοικητικό μοντέλο της ΕΠΟ όπου οι μισοί από τους παράγοντες έχουν κακουργηματικές διώξεις σε βάρος τους; Τους εξήγησαν ότι εδώ και ένα μήνα είναι υπό την αυστηρή κηδεμονία της ΦΙΦΑ; Ότι δεν μπορούν να πάρουν μια σοβαρή απόφαση εάν προηγούμενα δεν ρωτήσουν την ΦΙΦΑ;

Ότι ο εκπρόσωπος της ΦΙΦΑ σε καθημερινή βάση παρακάμπτει την διοίκηση της ΕΠΟ και έχει ο ίδιος άμεσες επαφές με τα διάφορα δικαιοδοτικά, πειθαρχικά  όργανα και πιο συγκεκριμένα με τους επικεφαλής τακτικούς δικαστές; Ότι συμπεριφέρεται λες και δεν υπάρχει διοίκηση. Πουθενά στον κόσμο δεν γίνεται αυτό. Ο εκπρόσωπος της ΦΙΦΑ συνομιλεί μόνο με τον πρόεδρο κάθε ομοσπονδίας. Μέσω αυτού γίνονται οι οποιεσδήποτε παρεμβάσεις υποδείξεις παραινέσεις κλπ. Αυτή η συμπεριφορά του Κουτσουκούμνη δηλαδή τη άμεσης και έμμεσης υποβάθμισης του Γκιρτζικη δεν υπάρχει πουθενά αλλού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X