Ημέρα αποφοίτησης για τα «αετόπουλα»

Ημέρα αποφοίτησης για τα «αετόπουλα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η χρονιά για τους μικρούς αθλητές του τμήματος φούτσαλ της ΑΕΚ έφτασε στο τέλος και το ερχόμενο Σάββατο είναι ημέρα αποφοίτησης.

Το Σάββατο το πρωί στις 11.21πμ, η ΠΑΕ Α.Ε.Κ θα υποδεχτεί στο προπονητικό της κέντρο τα «αετόπουλα». Την εκδήλωση θα ανοίξουν στις 9.30πμ τα αγωνιστικά τμήματα παμπαίδων 2004-05 και τζούνιορ 2006-07, σε μια μεικτή σύνθεση, ώστε να δοθούν αγώνες μεταξύ των δύο «δικέφαλων» ακαδημιών. Στην συνέχεια, θα ακολουθήσει η απονομή μεταλλίων και των ετησίων πτυχίων, σε όλα τα παιδιά της ακαδημίας.

Στην εκδήλωση θα βραβευτεί ο Νίκος Γεωργέας για την πολυετή πρόσφορα του στην ομάδα, καθώς και ο καθηγητής κύριος Μιχάλης Μητροτάσιος, διευθυντής ακαδημίας ΠΑΕ ΑΕΚ.

Το τμήμα της ακαδημίας ποδοσφαίρου σάλας στην ανακοίνωσή του ευχαριστεί την ΠΑΕ ΑΕΚ:«Ευχαριστούμε θερμά για μια ακόμη φορά, την διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, την διεύθυνση της ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, για την φιλοξενία που δείχνουν στα δεκάδες κιτρινόμαυρα αετόπουλα, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη μία φορά, την άψογη και αρμονική σχέση μεταξύ των δυο ακαδημιών, που τιμούν καθημερινά τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ, στα γήπεδα της Ελλάδας».

1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X