Γύρος του θριάμβου στην Τούμπα (VIDEO)

Γύρος του θριάμβου στην Τούμπα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 7 Ιουνίου 1992 η ΑΕΚ πραγματοποιούσε τον γύρο του θριάμβου για το πρωτάθλημα εκείνης της σεζόν μέσα στην Τούμπα. Η Ένωση είχε κατακτήσει τον τίτλο και μαθηματικά την προηγούμενη αγωνιστική και έτσι το ματς με τον ΠΑΟΚ αποτελούσε τυπική διαδικασία. Παρόλα αυτά 6.000 περίπου οπαδοί του «Δικέφαλου» βρέθηκαν στις εξέδρες της Τούμπας αποθεώνοντας τους παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 με την ΑΕΚ για μία ακόμη φορά να έχει ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βασίλη Δημητριάδη που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 28 γκολ. Ο 26χρονος τότε φορ άνοιξε το σκορ στο 65’ για να δεχθούν οι «κιτρινόμαυροι» την ισοφάριση στο 71’ από τον Τουρσουνίδη. Στο 80’ ο Δημητριάδης έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ΑΕΚ για να διαμορφώσει το τελικό 2-2 ο Λαγωνίδης στο 84΄.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X