Τα δεδομένα για Χάμοντς

Το ψάχνουν καλά για τον «άσο»
Photo Credits: INTIME

Τα μεταγραφικά ζητήματα για την ΑΕΚ, είναι σε δεύτερη μοίρα, εν συγκρίσει με το ξεκαθάρισμα που πρέπει να γίνει στο τωρινό ρόστερ.

Από εκεί και πέρα, σε καθημερινή βάση βγαίνουν ονόματα στη δημοσιότητα. Ένα από αυτά είναι και του Κλιφ Χάμοντς, ο οποίος είναι ως γνωστόν πόιντ γκαρντ, ο οποίος φέτος ολοκλήρωσε τη σεζόν στο NCAA. Τον περασμένο Ιανουάριο, η ΑΕΚ είχε ενδιαφερθεί για την απόκτηση του, αλλά ο ίδιος είχε προτιμήσει να μείνει στις ΗΠΑ.

Το enwsi.gr, σας παρουσιάζει τα δεδομένα για την περίπτωση του Χάμοντς, όσον αφορά την τωρινή μεταγραφική περίοδο. Ο έμπειρος Αμερικανός άσος, είναι από τους παίκτες που ταιριάζουν ιδανικά σε αυτό το στυλ που ψάχνει ο Γιούρι Ζντοβτς στη θέση του πόιντ γκαρντ. Δηλαδή, έναν παίκτη που να οργανώνει ιδανικά το παιχνίδι, να μπορεί να σκοράρει με συνέπεια, αλλά και να παίζει εξαιρετική άμυνα.

Ο Χάμοντς πληροί αυτές τις προϋποθέσεις, ο Ζντοβτς ενδιαφέρεται σαφώς, αλλά από εκεί και πέρα, δεν έχει προκύψει κάτι παραπάνω. Ο Αμερικανός δίνει βάση στο να βρει συμβόλαιο σε ομάδα στις ΗΠΑ για οικογενειακούς λόγους, για αυτό άλλωστε και η ΑΕΚ δίνει προτεραιότητα στον Ερλ Κάλογουεϊ και υπάρχει πάντα και η εναλλακτική του Ομάρ Κουκ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X