Υπέρβαση δεν τη λες, αλλά...

Υπέρβαση δεν τη λες, αλλά...
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εποχή Κετσπάγια λοιπόν στην ΑΕΚ και αλλαγή “πλεύσης” της διοίκησης και των ανθρώπων της ομάδας σε χρόνο μηδέν. Έτσι κι αλλιώς χρόνος για πολλές συζητήσεις δεν υπήρχε, το φιάσκο με τον Μοντανιέ ήταν ακόμα νωπό και οι υπεύθυνοι της Ένωσης αποφάσισαν να κινηθούν ταχύτατα, με το να εμπιστευθούν τις τύχες της ομάδας σε ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στην συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου. Ειλικρινά δε θυμάμαι ποτέ να έχω ακούσει κάτι αρνητικό από τους φίλους του Δικεφάλου για τον Γεωργιανό. Ούτε κι όταν αποφάσισε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Το ερώτημα βέβαια που τίθεται δεν αφορά στη δημοτικότητα του Κετσπάγια, αλλά στο κατά πόσο μπορεί να αποτελέσει αυτόν που θα οδηγήσει την ΑΕΚ στην κορυφή.

Ανεξάρτητα από τις ικανότητες του Τιμούρ, η Ένωση έκανε ένα μεγάλο λάθος φέτος. Ανέβασε πολύ τον πήχη στο θέμα του προπονητή και ήταν απολύτως λογικό ο κόσμος της ομάδας να περίμενε κάτι άλλο. Κάτι διαφορετικό. Κάτι πιο “ηχηρό”. Όταν στους υποψήφιους (χωρίς τα ονόματα να έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, αλλά να επιβεβειώνονται βάση ρεπορτάζ) είναι ο Πιέλ, ο Μαρτίνεθ, ο Καπαρός, ο Σάαφ, ο Μοντανιέ και άλλοι, η συμφωνία με τον “δικό μας” Τιμούρ Κετσπάγια δε συγκαταλέγεται στην κατηγορία των υπερβάσεων.

Κακά τα ψέματα, ίσως το γεγονός αυτό να έχει “χαλάσει” αρκετούς απ’ όσους αντιδρούν σήμερα με την επιλογή του Γεωργιανού. Επειδή πάντως προσπαθώ συνήθως να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο, δεν μπορώ να μην εντοπίσω τα θετικά αυτής της συνεργασίας. Ο Κετσπάγια δεν είναι χθεσινός στους πάγκους. Ήδη μετράει 12 χρόνια εμπειρίας. Ναι μεν όχι σε κάποιο προηγμένο πρωτάθλημα, αλλά σε ομάδες που είχαν ως μοναδικό στόχο τον πρωταθλητισμό, όπως και την ευρωπαϊκή πορεία. Εννοείται πως δεν αναφέρομαι στην Εθνική Γεωργίας, αλλά στην Ανόρθωση, στον ΑΠΟΕΛ και τον Ολυμπιακό. Ασχέτως αν στους “ερυθρόλευκους” έμεινε ελάχιστα. Η ατάκα μάλιστα του Κόκκαλη ότι ήταν ο μοναδικός προπονητής που αδίκησε, λέει πολλά.

Φυσικά το επόμενο βήμα της ΑΕΚ, αν όντως θέλει να στηρίξει με πράξεις τον Τιμούρ Κετσπάγια και να τον βοηθήσει να πετύχει, είναι να ενισχύσει το ρόστερ με τους ποδοσφαιριστές που θέλει. Με παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά. Χωρίς ποιοτική ενίσχυση, οποιοσδήποτε κι αν ήταν προπονητής δεν θα μπορούσε να κάνει το βήμα παραπάνω κι αυτό ίσως είναι το πιο σημαντικό τη δεδομένη χρονική στιγμή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X