Ξεχωρίζει η Παπαχρήστου στο Gala Φιλοθέης

Ξεχωρίζει η Παπαχρήστου στο Gala Φιλοθέης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γυμναστήριο Φιλοθέης “Στέλιος Κυριακίδης” το 17ο Γκαλά Φιλοθέης με την συμμετοχή της Παπαχρήστου

Οι διοργανωτές θα δώσουν συνέντευξη τύπου αύριο στο Γυμναστήριο της Φιλοθέης, Καλλιγά 77. Η καινοτομία της περσινής χρονιάς στο μήκος-τριπλούν θα συνεχιστεί και φέτος και θα γίνουν την ίδια ώρα με τις αθλήτριες των δύο αγωνισμάτων να μετέχουν εναλλάξ.

Αθλήτριες που ξεχωρίζουν με τη συμμετοχή τους στο Άλμα σε Μήκος είναι  η Χάιδω Αλεξούλη, που έχοντας ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα δυο μεγάλα ραντεβού της χρονιάς,θα προσπαθήσει να επιτύχει ατομικό ρεκόρ , η Νεκταρία Παναγή από την Κύπρο  με ατομικό ρεκόρ 6.56μ., που θα διεκδικήσει τη συμμετοχή της στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και η πρωταθλήτρια της Ουκρανίας Anna Kornuta με ατομικό ρεκόρ 6.72 που και αυτή κυνηγάει τη συμμετοχή της στις μεγάλες διοργανώσεις της χρονιάς.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου και η Κολομβιανή Yosiris Urrutia , με ατομικό ρεκόρ 14.58 αναμένεται να έχουν τον πρώτο λόγο  στο Άλμα Τριπλούν, πλαισιωμένες από νεαρές  άλτριες, όπως η Κωνσταντίνα Ρωμαίου και η Χριστίνα Αλβερτσιάν. Η συνέντευξη τύπου θα δοθεί σήμερα 7/6/2016 και ώρα 12 το μεσημέρι στο στάδιο Φιλοθέης, Καλλιγά 77, Φιλοθέη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X