Μπουονανότε: «Θα μου άρεσε να επιστρέψω στη Ρίβερ»

Οι "μάγοι" με τα δώρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ομάδα της πατρίδας του, Ρίβερ Πλέιτ, θα ήθελε να επιστρέψει κάποια στιγμή ο Ντιέγκο Μπουονανότε. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ μιλώντας σε μέσα της πατρίδας του υπογράμμισε πως είναι οπαδός του συλλόγου από το Μπουένος Άιρες, ενώ επεσήμανε πως έχει ακόμα συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

«Πάντα λέω ότι θα μου άρεσε να επιστρέψω στη Ρίβερ. Το πέρασμά μου από την Κίλμες, ήταν λόγω της κακής εμπειρίας στο Μεξικό, Πάντα θέλω να επιστρέψω στη Ρίβερ. Δεν ξέρω πότε, αλλά και η ομάδα θα πρέπει να χρειάζεται ένα παίκτη, όπως εμένα.

Ως οπαδός της Ρίβερ, διασκεδάζω πολύ να βλέπω τον Ντ’ Αλεσάντρο να παίζει, είναι το ίνδαλμά μου. Είναι όνειρό μου να παίξω δίπλα του. Νομίζω ότι ποτέ στο παρελθόν δεν ήμουν κοντά στην επιστροφή μου, γιατί δεν ήθελα εγώ. Υπήρχαν επαφές της Κόλο Κόλο με τον ατζέντη μου, αλλά τίποτα περισσότερο από αυτό. Τα έχω αφήσει όλα στα χέρια του. Δεν μου κάνει καλό να μπλέκομαι. Μου μένει ένας ακόμη χρόνος συμβολαίου στην ΑΕΚ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X