Αυτός είναι ο Κετσπάγια

Αυτός είναι ο Κετσπάγια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τιμούρ Κετσπάγια αναμένεται να βρεθεί σήμερα στα γραφεία της ΑΕΚ, να συζητήσει με την διοίκηση της Ένωσης και κατόπιν να αναλάβει τις τύχες της. Το βιογραφικό του Τιμούρ περιλαμβάνει κάποιες αξιοπρόσεκτες σεζόν και επιτυχίες, όπως και… επεισοδιακές αποχωρήσεις. Αναλαμβάνοντας την Ανόρθωση το 2004 είχε χρέη παίκτη-προπονητή για τρία χρόνια, ενώ κρεμώντας τα παπούτσια του έμεινε στον σύλλογο, συνεχίζοντας πλέον ως προπονητής. Σε αυτή την τετραετία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο, ενώ κορυφαία του στιγμή ήταν η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τη σεζόν 2007-2008, αποκλείοντας τον Ολυμπιακό.

‘Ενα χρόνο μετά ανέλαβε την ομάδα του λιμανιού, από την οποία αποχώρησε το Φθινόπωρο, έχοντας 5 νίκες και 1 ισοπαλία, λόγω των μέτριων εμφανίσεων του ΟΣΦΠ. Με τις απαιτήσεις τότε στον Πειραιά να αφορούν στο θέαμα κυρίως και την ουσία να… έπεται. Ακολούθησε η εθνική Γεωργίας, στην οποία παρέμεινε για πέντε χρόνια, παρουσιάζοντας πολύ θετικό έργο και φτάνοντας την ομάδα στο…κατώφλι ενός Μουντιάλ, αλλά και ενός Euro. Όμως, το Νοέμβριο του 2014, μετά τη βαριά ήττα με 4-0 από την Πολωνία εντός έδρας υπέβαλε την παραίτησή του.

H περυσινή σεζόν τον βρήκε στον ΑΠΟΕΛ, με τον Κετσπάγια να δημιουργεί μια ομάδα που πήγαινε… τρένο για τον τίτλο, τον οποίο τελικά κατέκτησε. Αν και δεν είχε στο τιμόνι της τον Γεωργιανό τεχνικό στο φινάλε, αφού ο Τιμούρ αποχώρησε λίγο πριν το τέλος του πρωταθλήματος, λόγω διαφωνίας με την διοίκηση. Με τη “σφραγίδα” του πάντως σε αυτή την πορεία του ΑΠΟΕΛ προς τον τίτλο, να είναι ανεξίτηλη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X