Πάρτι τίτλου για την ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό (VIDEO)

Πάρτι τίτλου για την ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό (VIDEO)

Μέσα σε πέντε λεπτά, στις 6 Ιουνίου 1993, η ΑΕΚ «καθάρισε» ουσιαστικά το πρωτάθλημα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα, αν όχι το συναρπαστικότερο, κατέκτησε η ΑΕΚ μία ημέρα σαν σήμερα το 1993. Ο «Δικέφαλος» στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής φιλοξενούσε τον Ολυμπιακό και ήθελε να διατηρήσει το απόλυτο στην έδρα του (σημείωσε 17 νίκες σε ισάριθμα ματς), ώστε να μην τον περάσει στο νήμα ο Παναθηναϊκός που βρισκόταν πίσω με έναν βαθμό.

Με τη συμπαράσταση μίας γεμάτης Νέας Φιλαδέλφειας η ΑΕΚ μετέτρεψε το ματς με τους Πειραιώτες σε… πάρτι. Μόλις στην πρώτη φάση του αγώνα και συγκεκριμένα στο 20’’ ο Σλίσκοβιτς με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δημητριάδη στο 5’.

Στο 34’ ο Ολυμπιακός κατάφερε να μειώσει με τον Τσαλουχίδη, ωστόσο τίποτα δεν μπορούσε να στερήσει από την Ένωση αυτό που πραγματικά άξιζε. Στο 73’ ο Βασίλης Δημητριάδης και πάλι από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το τελικό 3-1 βγάζοντας στους δρόμους για μία ακόμη φορά τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Δημητριάδης 2-0 1993-Dhmhtradhs 2-0 1993

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X