Ετοιμάζεται για Αθήνα ο Ζένγκα!

Ετοιμάζεται για Αθήνα ο Ζένγκα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει η ΑΕΚ είναι και εκείνη του Βάλτερτ Ζένγκα, του Ιταλού τεχνικού με το πλούσιο βιογραφικό από το Καμπιονάτο. Οι πληροφορίες θέλουν τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να έχει επικοινωνήσει με τον Ιταλό τεχνικό και μάλιστα σύμφωνα με πηγές κοντά στο περιβάλλον του Ζένγκα, φαίνεται πως ο έμπειρος προπονητής ετοιμάζεται να έρθει και στη χώρα μας, ίσως και αύριο! Την ίδια ώρα λοιπόν που ο Τιμούρ Κετσπάγια φαίνεται να είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, πληροφορίες από το περιβάλλον του Βάλτερ Ζένγκα φέρνουν τον Ιταλό σε προχωρημένες συζητήσεις με την Ένωση, “ανοίγοντας” κι άλλο το θέμα προπονητής για την ΑΕΚ και τις επιλογές που υπάρχουν.

Ο Ζένγκα ξεκίνησε την σεζόν στην Σαμπντόρια, έφυγε τον Νοέμβριο για να αναλάβει την Αλ Σάαμπ (Η.Α.Ε), αλλά και από εκεί αποχώρησε στις 21 Φεβρουαρίου. Ο πρώην κίπερ της Ιντερ ως κόουτς έχει δουλέψει σε 12 ομάδες, μεταξύ των οποίων και οι Κατάνια, Παλέρμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X