Κετσπάγια στο «enwsi.gr»: «Για την ΑΕΚ θα μιλήσω μόνο όταν θα έχω κάτι σίγουρο»

Κυπριακά σενάρια για Κετσπάγια και ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον «συνέλαβα» στην Κύπρο, κι ενώ μόλις είχε επιστρέψει από την Βουλγαρία. Όταν τον ρώτησα για το αν έχει δεχτεί κρούση από την ΑΕΚ, η πρώτη αντίδραση ήταν η… παγωμάρα και κάποια δευτερόλεπτα σιωπής, πριν μου απαντήσει: «Εντάξει, εδώ και πέντε χρόνια, πολλές φορές έχει παίξει το όνομά μου για την ΑΕΚ. Αλλά, επέτρεψέ μου να μιλήσω μόνο όταν θα έχω κάτι σίγουρο».

Όταν δε, του επισήμανα, ότι καταλαβαίνω πως κάτι πρέπει να τρέχει και πως είναι λίγο αμήχανος, εκείνος σχολίασε: «Να σου πω την αλήθεια, μόλις γύρισα στην Κύπρο, ήμουν στην Βουλγαρία, δεν μπορώ να σου πω κάτι άλλο».

«Θα ήθελες να επιστρέψεις στην ΑΕΚ», ήταν το επόμενο ερώτημα. «Η ΑΕΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Ξέρεις ότι έχω παίξει σε αυτή και πάντα με ενδιέφερε. Αλλά, σου ξαναλέω. Εγώ θέλω να μιλάω μόνο όταν θα έχω κάτι σίγουρο».

«Είσαι και συναισθηματικά δεμένος με την ΑΕΚ», του επισήμανα, για να σχολιάσει: «Από όσες ομάδες πέρασα, είτε ως παίκτης, είτε ως προπονητής, δέθηκα και δένομαι γιατί θέλω να δίνω το 100% του εαυτού μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X