Χαμογέλασε τρεις μέρες μετά...

Χαμογέλασε τρεις μέρες μετά...
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φιλίπ Μοντανιέ, σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα, θα συναντηθεί σήμερα στο Παρίσι με τον πρόεδρο της Λανς, Gervais Martel.

Όπως αναφέρει η “lequipe” , o..παραλίγο προπονητής της ΑΕΚ, έχει προβάδισμα έναντι των Παπέν, Ζικορά και Καζανοβά για τον πάγκο της Λανς. Η εμπειρία του και το επιτυχημένο πέρασμα από τους πάγκους των Μπουλόν, Βαλενσιέν, Σοσιεδάδ και Ρεν, τον κατατάσσουν φαβορί για τη διαδοχή του Κουμπουαρέ.

Η γαλλική ομάδα του προσφέρει πρότζεκτ 3ετίας με μοναδικό στόχο την άνοδο στη Ligue 1 και αποδοχές 360.000 ευρώ το χρόνο, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο “γάμος” με τη ΑΕΚ δεν χάλασε για οικονομικούς λόγους.

Είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι ο Γάλλος αρνήθηκε ένα πρότζεκτ που είχε ως μοναδικό στόχο τον πρωταθλητισμό και την είσοδο στους ομίλους του Europa League και προτιμά μία ομάδα με σαφώς χαμηλότερες απαιτήσεις και σχεδόν τις μισές αποδοχές σε σχέση με την ΑΕΚ.

  • Η φωτογραφία είναι από το χθεσινό παιχνίδι της Γαλλίας κόντρα στη Σκωτία, όπου ο Μοντανιέ ήταν σχολιαστής τηλεοπτικού καναλιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X