«Θα ψηφίσω Γκιρτζίκη αν αναβαθμίσει τους διαιτητές μας»

«Θα ψηφίσω Γκιρτζίκη αν αναβαθμίσει τους διαιτητές μας»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτη ομολογία από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κέρκυρας, που ούτε λίγο, ούτε πολύ ζητάει την προώθηση των διαιτητών της Ένωσής του για να ψηφίσει τον Γκιρτζίκη στις εκλογές της ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κέρκυρας, Παναγιώτης Ποζίδης μίλησε στο Ράδιο Επτάνησα 98,8 και σε ερώτηση για το αν θα παίξει καθοριστικό ρόλο η αξιολόγηση και προαγωγή ορισμένων διαιτητών του νησιού στην επιλογή της Ένωσης για το ποια παράταξη της ΕΠΟ θα στηρίξει στις εκλογές, απάντησε:

«Ναι. Είναι ένα από τα κεντρικά αιτήματα που προβάλλουμε. Οχι γιατί θέλουμε να μας γίνει κάποιο χατίρι, αλλά επειδή η Κέρκυρα διαθέτει πολύ αξιόλογους διαιτητές, από τους καλύτερους στην Ελλάδα, που τους αξίζει να προχωρήσουν. Τρεις μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου, παρέστην στη συγκέντρωση του κ.Γκιρτζίκη στην Πρέβεζα και πέρα από τα οικονομικά προβλήματα της Ένωσή μας, όπου ζήτησα επιτακτικά έκτακτες επιχορηγήσεις για να μπορέσω να ανταποκριθώ στις άμεσες ανάγκες που είχε τότε η Ένωση, έθεσα και το θέμα της προώθησης των διαιτητών μας. Τα παιδιά έχουν το αίσθημα της αδικίας. Εγώ πρέπει να δώσω έναν αγώνα για να αποκαταστήσω την κερκυραϊκή διαιτησία. Οχι επειδή είναι ένα προσωπικό ζήτημα του Πουλημά ή του Τόμπρου ή του Κολυτά ή του Γιούργια, αλλά γιατί είναι η πνοή που χρειάζεται η κερκυραϊκή διαιτησία για να αναζωογονηθεί και να εμπλουτιστεί. Ετσι θα συνεχίσουν να βγαίνουν διαιτητές γιατί θα έρχονται παιδιά που θα έχουν απομυθοποιήσει τη δυνατότητα του να παίζεις στα εθνικά πρωταθλήματα. Θα βοηθήσουν και τα τοπικά πρωταθλήματα και θα προαχθούν και στα εθνικά. Το ζήτημα της προαγωγής κάποιων διαιτητών μας, είναι από τις κεντρικές απαιτήσεις μου σε όλες τις συζητήσεις που θα κάνουμε για το πως θα τοποθετηθεί η Ένωση στις επερχόμενες εκλογές».

Οπως σημειώνει πάντως ο κ.Ποζίδης, ακόμα δεν έχει αποφασίσει ποια παράταξη θα στηρίξει: «Εμείς δεν έχουμε καταλήξει τι θα κάνουμε στις εκλογές. Είχα πει στη Γενική μας Συνέλευση ότι θα διασφαλίσω τα δικαιώματα του κερκυραϊκού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και θα το κάνω με τον καλύτερο τρόπο. Θα πρέπει να εξασφαλίσουμε τις εγγυήσεις εκείνες ότι θα έχουμε τις παροχές που χρειάζεται το ποδόσφαιρο της Κέρκυρας, διότι έχει μία υστέρηση στη διαιτησία, στα οικονομικά και σε πολλούς τομείς έχουμε μείνει πίσω. Όποιος μας τα διασφαλίσει αυτά, με την προοπτική της επικράτησης του στην επόμενη μέρα στην ΕΠΟ, με αυτή την πλευρά πιστεύω ότι θα συζητήσει το Διοικητικό Συμβούλιό μας, σε συνεργασία με τα σωματεία και με αυτή την πλευρά θα είμαι».

πηγή sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X