«Τιμή μου που ήμουν μέλος εκείνης της παρέας...»

«Τιμή μου που ήμουν μέλος εκείνης της παρέας...»
Photo Credits: INTIME

Μνήμες… 2002 ξυπνούν για μία ακόμα φορά. Βλέπετε, κάθε φορά που το ημερολόγιο δείχνει 5 Ιουνίου, τίποτα δεν είναι ίδιο. Είναι η ημερομηνία κατά την οποία γράφτηκε ιστορία με χρυσά γράμματα. Ή αν προτιμάτε, γράφτηκε ιστορία με… κιτρινόμαυρα γράμματα!

Η ΑΕΚ επέστρεψε στον θρόνο της, έγινε Βασίλισσα ξανά το 2002. Όχι με τον πιο συνηθισμένο τρόπο, αλλά με τον πλέον ασυνήθιστο. Κατάφερε να γυρίσει τη σειρά με τον Ολυμπιακό από το 0-2 και να πάρει το πρωτάθλημα με 3-2 νίκες. Η μοναδική ομάδα που έχει πετύχει κάτι τέτοιο. Η παρέα του Ντράγκαν Σάκοτα και των παικτών του έγραψε ολόλαμπρη ιστορία.

Μέλος του συνόλου εκείνου ήταν και ο Τζέι Αρ Χόλντεν. Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν ο βασικός οργανωτής του παιχνιδιού της ομάδας, ο παίκτης που με τις αποφάσεις του ανέτρεπε τα δεδομένα.

Το enwsi.gr επικοινώνησε με τον παλαίμαχο άσο, ο οποίος ξετυλίγει το… κουβάρι των αναμνήσεων και περιγράφει το πώς βίωσε εκείνος την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παράλληλα, εξηγεί τι το μοναδικό είχε εκείνη η ομάδα, για να γυρίσει μια σειρά, η οποία έμοιαζε χαμένη από χέρι.

Του ζητήσαμε να περιγράψει τα συναισθήματά του κάθε φορά που φέρνει στο νου του τις στιγμές εκείνες και τόνισε πως «ήταν ένα σπουδαίο, αλλά και πολύ αγχώδες συναίσθημα για όλους εμάς. Βρισκόμασταν πίσω στη σειρά με 0-2 και ξέραμε ότι όλη η πίεση βρισκόταν σε εμάς, ώστε να προσπαθήσουμε να πάμε τη σειρά των τελικών σε 5 παιχνίδια. Ειλικρινά, ποτέ στην καριέρα μου δεν ήμουν τόσο νευρικός πριν από παιχνίδια. Ήταν τρομερό το πάθος όλης της ομάδας. Ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας και εγώ προσωπικά, στην προσπάθεια να μείνω ήρεμος.

Ήταν τρομερό το συναίσθημα της νίκης. Έπαιξα με κάποιους τρομερούς συμπαίκτες και πολλούς παίκτες με χαρακτήρα νικητή, που είχαν την καρδιά, αλλά και την διάθεση να κάνουν το καλύτερο για να πετύχουν τον στόχο τους. Ήταν μεγάλη μου τιμή που αποτελούσα κομμάτι εκείνης της ομάδας. Εκείνη η ομάδα, εκείνη η χρονιά, εκείνη η σεζόν ήταν κάτι το μοναδικό».

Η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα στα χρονικά που έχει καταφέρει να γυρίσει σειρά από 0-2. Τι σημαίνει αυτό; «Σημαίνει ότι ήμασταν πραγματική ομάδα! Κερδίζαμε και χάναμε μαζί!! Ποτέ δεν μιλούσε το “εγώ”, αλλά το “ΕΜΕΙΣ” και πιστεύαμε ο ένας στον άλλο. Η ιστορία γράφεται από τις παρέες και πραγματικά είναι πολύ περήφανος που αποτέλεσα κομμάτι αυτής της ΑΕΚ».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X