Το ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ της ΑΕΚ με Μοντανιέ!

Το ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ της ΑΕΚ με Μοντανιέ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όσο προλαβαίνουν, ας βγάλουν το άχτι τους και τη χολή τους, όσοι δεν χάνουν ευκαιρία να κράζουν την ΑΕΚ και τους ανθρώπους της ομάδας. Τους έδωσαν άλλωστε το δικαίωμα, με το λάθος χειρισμό της υπόθεσης Μοντανιέ. Ποιο είναι όμως το λάθος; Και κυρίως ποια είναι η αλήθεια;

Γιατί, εντάξει, θες να κράξεις και τώρα που σου δίνεται η ευκαιρία, δεν την χάνεις με τίποτα! Αλλά, μάθε πρώτα και το τι ακριβώς έγινε.

Το λάθος της ΑΕΚ ήταν ότι δεν έκανε αυτό που έκανε με τον Πογέτ, που ήταν και το σωστό. Να προλάβει αυτή να διώξει τον Μοντανιέ και τους εκπροσώπους του, από την Παρασκευή. Γιατί, η μία και μοναδική αλήθεια είναι ότι ο Γάλλος αθέτησε τα συμφωνηθέντα και όχι μόνο σε έναν τομέα.

Και η ατάκα «μα αυτό, το συμφωνήσαμε στο Παρίσι και τώρα λες άλλα», ακούστηκε πάρα πολλές φορές την Παρασκευή, χωρίς να βγάζει «κιχ» ο Μοντανιέ, που ήταν ολοφάνερο ότι ήθελε να κάνει πίσω. Και το παραδέχτηκε κιόλας, αφού όταν πια είχε ξεπεραστεί κάθε οικονομικό εμπόδιο (από το μεσημέρι), έλεγε κάθε λίγο και λιγάκι: «Το πρόβλημα είναι ότι δεν αισθάνομαι σίγουρος αν θέλω να κάνω αυτό το βήμα»!

Όταν, λοιπόν, στην πρώτη συνάντηση για μια συνεργασία, διακρίνεις και ΨΕΜΑΤΑ και ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ και ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΙΑ, λες στον άλλον «στο καλό και να μην μας γράφεις». Ναι, θα υπήρχαν και πάλι αντιδράσεις. Ναι, θα είχες υποστεί μια επικοινωνιακή ήττα. Αλλά, τώρα και αντιδράσεις υπάρχουν και επικοινωνιακή ήττα υπάρχει και η ΑΕΚ εκτέθηκε και δεν έχει και καμία μα καμία σημασία, το τι έγινε και το τι γράφω εγώ.

Το σοκ σαφώς και είναι μεγάλο κι ακόμα μεγαλύτερη είναι η ουσία, σύμφωνα με την οποία σήμερα είναι 4 του μηνός, σε καμιά 20αριά μέρες ξεκινά η προετοιμασία και η ΑΕΚ δεν έχει ακόμα προπονητή. Και φυσικά υπήρξε καθυστέρηση, δεν συζητιέται αυτό. Αυτό είναι το ένα για το οποίο πρέπει να ψέξεις τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Και το άλλο, αυτό που προανέφερα, ότι δεν έστειλαν από χθες, τον Μοντανιέ, στην κυριολεξία από εκεί που ήρθε και περίμεναν την απάντησή του, σήμερα.

Κι εγώ σας λέω και το άλλο. Και «ναι» να έλεγε ο Μοντανιέ. Θα ήταν καλό για την ΑΕΚ να ξεκινούσε μια συνεργασία, με την εμπιστοσύνη να έχει χαθεί από το… καλημέρα; Θα ήταν καλό για την ΑΕΚ να ξεκινούσε μια συνεργασία, με έναν άνθρωπο (ακόμα κι αν πρόκειται για τον σούπερ ντούπερ προπονητή), που άλλα λέει τη μια, άλλα λέει την άλλη κι όταν του το επισημαίνεις, σκύβει το κεφάλι και δεν απαντά; Αυτό είναι λοιπόν το μεγάλο λάθος της ΑΕΚ.

Όσον αφορά στην ουσία… Τώρα, τρεχάτε ποδαράκια μου, αλλά χίλιες φορές από το να ξεκινούσε μια τέτοια συνεργασία, μετά τα όσα διαπιστώθηκαν την Παρασκευή…  Και διαπιστώθηκαν από όλους, όχι από έναν ή δύο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X