Ενεργοποιεί η ΑΕΚ το plan B

Ενεργοποιεί η ΑΕΚ το plan B
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προφανώς και στην ΑΕΚ δεν επιθυμούσαν αυτή την αρνητική εξέλιξη στο θέμα του προπονητή. Όμως ήδη από χθες το βράδυ, παρόλο που έμενε ανοικτό το θέμα με τον Γάλλο τεχνικό, υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο να προκύψει οριστικό ναυάγιο. Όπως δηλαδή και έγινε. Γι αυτό και ήδη είχαν αρχίσει στην ΑΕΚ να εξετάζουν το εναλλακτικό πλάνο που θα πρέπει να ενεργοποιήσουν, για την υπόθεση προπονητή. Η αλήθεια είναι πως στην Ένωση, δεν ήταν απολύτως προετοιμασμένοι για ψάξουν για άλλον τεχνικό. Ωστόσο πλέον είναι υποχρεωμένοι να το… τρέξουν. Με γρήγορα βήματα, καθώς ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, αλλά χωρίς πανικό για να μην γίνει καμία βιαστική κίνηση.

Από τους άλλους δυο υποψηφίους που έχασαν την… κούρσα από τον Μοντανιέ, στο τραπέζι παραμένει στο τραπέζι ο Αρουαμπαρένα παρόλο που φαίνεται να έχει καλή πρόταση από το Ντουμπάι. Όμως υπάρχει και η περίπτωση του Φινκ που όμως παραμένει περίπλοκη και κυρίως χρονοβόρα. Επίσης,ήδη υπάρχουν περιπτώσεις που εξετάζονται. Χωρίς καμία, προς το παρόν, να είναι τόσο πολύ προχωρημένη, ώστε να έχει προκριθεί. Πάντως οι διαδικασίες θα είναι γρήγορες, με στόχο άμεσα, δηλαδή στις αρχές της εβδομάδας, να υπάρχει ο… εκλεκτός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X