Περιμένοντας τις σημερινές εξελίξεις

Ικανοποίηση στην ΑΕΚ απο τις εξελίξεις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέσα στις επόμενες ώρες θα ολοκληρωθεί οριστικά και αμετάκλητα το θέμα της πρόσληψης ή όχι του Φιλίπ Μοντανιέ.

Με αυτά και με εκείνα, φτάσαμε στο σημείο μηδέν. Σήμερα, σε λίγες ώρες από τώρα, θα γνωρίζουμε εάν ο Φιλίπ Μοντανιέ θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκαν οι χθεσινές διαπραγματεύσεις ήταν πραγματικά δύσκολες, από τη στιγμή που προέκυψαν ζητήματα τα οποία δεν αναμένονταν να εμφανιστούν. Όπως και να ‘χει τα προβλήματα που έχουν προκύψει δεν είναι χαώδη, ωστόσο χρειάζεται προσπάθεια για να λυθούν και για να γεφυρωθούν οι αποστάσεις.

Είναι εκατό τοις εκατό αλήθεια το γεγονός πως μέχρι και πριν λίγες ώρες, υπήρχε ένας διπλός προβληματισμός. Τόσο από την πλευρά της ΑΕΚ η οποία βρέθηκε προ εκπλήξεων, όσο και από την πλευρά του Φιλίπ Μοντανιέ, ο οποίος διαπιστώνει πως η τελική συμφωνία δεν είναι εν τέλει κάτι απλό.

Με την παρουσία του Γάλλου ατζέντη του Μοντανιέ στην Ελλάδα, είναι εύκολο ν’ αντιληφθεί κανείς πως ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των δύο πλευρών παραμένει ζωντανός. Ο Μοντανιέ αναμένεται ν’ αναχωρήσει στις 08:30 για την Γαλλία και οι επαφές θα συνεχιστούν μαζί του και τηλεφωνικά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει βεβαιότητα για τις εξελίξεις. Συγκεκριμένες πηγές υποστηρίζουν πως το θέμα έχει πάρει, έστω και την τελευταία στιγμή, θετική τροπή, χωρίς όμως να μπορεί κανείς να το πιστέψει στο εκατό τοις εκατό από τη στιγμή που απορρέει ένα κλίμα αβεβαιότητας και προβληματισμού.

Έτσι λοιπόν αν και η μοιρασιά των πιθανοτήτων κρίνεται αβέβαιη, δεν προβλέπεται να περάσει η 4η Ιουνίου από το ημερολόγιο χωρίς να έχει προκύψει πρώτα μία οριστική και τελεσίδικη εξέλιξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X