Στην... παράταση η συμφωνία με τον Μοντανιέ

Καλώς ήρθες στην ΑΕΚ μεσιέ Μοντανιέ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτοιμος προς αναχώρηση είναι ο Γάλλος τεχνικός, Φιλίπ Μοντανιέ, με τις πληροφορίες του enwsi.gr να αναφέρουν πως ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ Σοσιεδάδ, επιφυλάσσεται ν’ απαντήσει αύριο στην πρόταση που του κατέθεσε η ΑΕΚ για να αναλάβει την ηγεσία του πάγκου.

Επιβεβαιώνεται μάλιστα πως μέχρι πριν από λίγη ώρα υπήρξε επαφή του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς με τον Μοντανιέ στο ξενοδοχείο του δεύτερου, προκειμένου να τεθεί επί τάπητος το ρόστερ της ομάδας. Πριν από αυτή τη συνάντηση, οι δύο πλευρές επισκέφτηκαν το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, έτσι ώστε να επιθεωρήσει τις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις, ο υποψήφιος τεχνικός.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ο Μιλοβάνοβιτς έχει επαφή αυτή την ώρα με τους μάνατζερ του Μοντανιέ, καθώς ο Γάλλος προετοιμάζεται για την αναχώρησή του. Υπάρχει όμως η δέσμευση ότι μέχρι αύριο θα δώσει την οριστική του απάντηση. Μάλιστα αυτό ενισχύεται από το γεγονός πως ο Γάλλος εκπρόσωπος του Μοντανιέ θα παραμείνει στην Ελλάδα. Επομένως, τα πάντα θα κριθούν αύριο, παρουσία του ατζέντη και με τον ίδιο τον Μοντανιέ τηλεφωνικά.

Στην ΑΕΚ αυτή τη στιγμή επικρατεί προβληματισμός. Υπήρξαν πολλές ανατροπές κατά τη διάρκεια των συζητήσεων και ζητήματα που προέκυψαν σήμερα, εντελώς ξαφνικά, παρά το γεγονός πως είχαν γίνει και άλλες επαφές στο πρόσφατο παρελθόν που δεν προμήνυαν αυτή την εξέλιξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X