Ο Έλιοτ Ουίλιαμς και η ΑΕΚ...

Ο Έλιοτ Ουίλιαμς και η ΑΕΚ...
Photo Credits: INTIME

Ένα ακόμα όνομα είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά την πιθανή την μεταγραφική εμπλοκή της ΑΕΚ, ενόψει της νέας σεζόν.

Αναφερόμαστε στον Έλιοτ Ουίλιαμς, που φέτος αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό και είναι πλέον ελεύθερος. Ένας παίκτης αρκετά ακριβός, που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έπαιρνε ένα ποσό γύρω στις 200.000 ευρώ τον μήνα στους «πράσινους», ενώ ο ίδιος θέλει να δοκιμάσει να επιστρέψει στο NBA. Επίσης, ο Ουίλιαμς παίζει στην ίδια θέση με τον Χέρστον, δηλαδή σε αυτή του σμολ φόργουορντ, με τον Αμερικανό της ΑΕΚ να έχει κλειστό συμβόλαιο και για την προσεχή σεζόν.

Πάντως, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «contra.gr», ο Ουίλιαμς θα απασχολήσει την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ είναι ο δεύτερος στόχος μετά τον Νίκο Ζήση, που πάντως σας έχουμε ενημερώσει ότι θέλει να συνεχίσει στη Μπάμπεργκ και να παίξει στην Ευρωλίγκα τη νέα σεζόν.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει σχετικά: «Μία κίνηση που θέλει να κάνει η Ένωση, αφορά τον Έλιοτ Ουίλιαμς. Ολοκλήρωσε τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, πιο σύντομη από αυτή που άπαντες περίμεναν ειδικά μετά τις εμφανίσεις του την πρώτη περίοδο, και είναι… διαθέσιμος σε προτάσεις. Η ΑΕΚ θα ενδιαφερθεί για τον πρώην παίκτη του τριφυλλιού, με τον Ζντοβτς να έχει δώσει το οκ, θεωρώντας ότι είναι μία πολύ καλή περίπτωση να πλαισιώσει το ρόστερ που θα χτιστεί γύρω από τους Μαυροκεφαλίδη και Ζήση».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X