Εδώ θα "χτιστεί" η νέα ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Εδώ θα "χτιστεί" η νέα ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στην Πολωνία, «τσεκάροντας» ένα συγκεκριμένο προπονητικό κέντρο που έχει προταθεί στην ΑΕΚ και έχει κερδίσει τους ανθρώπους της. Πρόκειται για το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο «Μπινκόφσκι», που βρίσκεται 2,5 χιλιόμετρα έξω από την πόλη Κίελτσε.

Το ξενοδοχείο περιλαμβάνει ένα βασικό γήπεδο ποδοσφαίρου, όπου αναμένεται να προπονείται κατά βάση η ΑΕΚ, ενώ υπάρχουν σε κοντινή απόσταση και άλλα τρία γήπεδα για προπόνηση. Το ξενοδοχείο διαθέτει σπα, σάουνα, αίθουσα παρουσιάσεων και ότι χρειάζεται μια ομάδα για την προετοιμασία της, ενώ περιστοιχίζεται και από πλούσια βλάστηση.

Στην Πόλη του Κίελτσε οι κλιματολογικές συνθήκες θεωρούνται ιδανικές για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μιας ομάδας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως εκεί θα πραγματοποιηθούν και αγώνες για το Euro U21, σε λίγους μήνες από τώρα. Με τους ανθρώπους της περιοχής να έχουν ρίξει ιδιαίτερο βάρος στις αθλητικές υποδομές τα τελευταία χρόνια και γι’ αυτόν τον λόγο πολλές ομάδες να επιλέγουν την πόλη, για την προετοιμασία τους.

Οι συζητήσεις της ΑΕΚ με τους επικεφαλής του συγκεκριμένου προπονητικού είναι προχωρημένες και μάλιστα ήδη έχει γίνει κουβέντα για τα φιλικά που θα δώσει η «Ένωση» εκεί! Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enwsi.gr γίνονται συζητήσεις για την διεξαγωγή ενός φιλικού με την Κορόνα Κίελτσε, ομάδα που αντιμετώπισε και πέρυσι η ΑΕΚ και εδρεύει εκεί, στις 9 Ιουλίου. Με το ματς να γίνεται στην έδρα της Κορόνα, ένα γήπεδο χωρητικότητας 15.000 θέσεων!

Η συζήτηση της ΑΕΚ με τους υπεύθυνους του προπονητικού, αφορά στην παραμονή της «Ένωσης» εκεί για ένα διάστημα διάρκειας δύο εβδομάδων. Με το πότε θα φύγει η ΑΕΚ και το πότε θα επιστρέψει, να το αποφασίζει βεβαίως ο Φιλίπ Μοντανιέ, από τη στιγμή που θα αναλάβει και επίσημα την καθοδήγησή της.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X