Έρχεται και… φεύγει ο Μοντανιέ

Ο Φιλίπ Μοντανιέ θα είναι σε λίγο στην Αθήνα ώστε αύριο Παρασκευή να κάνει τις συναντήσεις του με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και να οριστικοποιηθεί και επίσημα, η συμφωνία του για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Όπως είχε γράψει πρώτο το «enwsi.gr», η αρχική συμφωνία με τον Γάλλο προπονητή είχε γίνει στο ταξίδι που είχε κάνει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στο Παρίσι, το προηγούμενο Σάββατο. Εκεί συζητήθηκαν πολλά, ο Μοντανιέ «κέρδισε» τον Μπάγεβιτς και ο Μπάγεβιτς «κέρδισε» τον Μοντανιέ.

Ο Μοντανιέ έχει μια πρώτη άποψη για το ρόστερ της ομάδας, αλλά οπωσδήποτε θέλει κι άλλο χρόνο, για να ενημερωθεί εκτενώς, να δει παιχνίδια που έδωσε η ΑΕΚ και να πάρει τις όποιες αποφάσεις του. Σίγουρο επίσης είναι ότι όπως και κάθε προπονητής που έρχεται από το εξωτερικό, θα έχει στο μυαλό του, παίκτες που ξέρει και που εμπιστεύεται, κυρίως από Γαλλία και Ισπανία.

Ο Μοντανιέ θα πρέπει να έχει αγαστή συνεργασία με τους Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο και όλοι μαζί με τον Μπάγεβιτς, ώστε να συντονίσουν τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας. Αυτό που αποκαλύπτει ωστόσο σήμερα το «enwsi.gr», είναι πως μεταξύ αυτών που έχουν ήδη συζητηθεί, είναι και το θέμα του τερματοφύλακα! Η ΑΕΚ δεδομένα θα κινηθεί για την απόκτηση ενός γκολκίπερ που θα προορίζεται για βασικός!

Και ο Μοντανιέ έχει ήδη ξεκαθαρίσει ότι το θέμα του τερματοφύλακα, θα το πάρει πάνω του. Ο Γάλλος προπονητής υπήρξε ο ίδιος τερματοφύλακας και φυσικά και γνωρίζει καλές περιπτώσεις και μπορεί να κρίνει καλύτερα από τον καθένα και να επιλέξει εκείνον που θα πάρει τα γάντια του βασικού, ώστε η ομάδα και ο κόσμος, να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, για το «νούμερο ένα» της ομάδας.

Η ΑΕΚ έχει ανάγκη για έναν γκολκίπερ που θα εμπνέει ασφάλεια και σιγουριά σε όλη την ομάδα και κυρίως στην άμυνα. Και για να είμαστε ειλικρινείς, τέτοιο τερματοφύλακα, έχει να δει η ΑΕΚ, από τον Στέφανο Σορεντίνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X