Michel Troin: το «δεξί χέρι» του Μοντανιέ

Michel Troin: το «δεξί χέρι» του Μοντανιέ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μισέλ Τρουά, όπως προφέρεται στα γαλλικά, βρίσκεται στο πλάι του Φιλίπ Μοντανιέ από το 2008, ως βοηθός.

Ο πρώην τερματοφύλακας εντάχθηκε στο κέντρο εκπαίδευσης των Καννών από το 1990 έως το 1999. Υπό την καθοδήγηση του, έχουν περάσει σπουδαίοι ποδοσφαιριστές όπως ο Πατρίκ Βιέϊρα και  Ζουλιέν Εσκουντέ.
Τη διετία 1999-2001 μετακόμισε στην Τουλούζη, όπου ανέλαβε προπονητής στις ακαδημίες. Εκεί συναντήθηκαν με τον Φιλίπ Μοντανιέ. Οι δύο άνδρες, μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την δεύτερη ομάδα της Μπαστία, το 2002 μετακομίζουν στην Ακτή Ελεφαντοστού, όπου υπήρξαν στο προπονητικό staff των Ιβοριανών.

Στη συνέχεια οι δρόμοι τους χωρίζουν προσωρινά με τον Φιλίπ Μοντανιέ να αναλαμβάνει την Μπουλόν και τον Τρουά να προπονεί την ερασιτεχνική ομάδα Saint- Raphael και τις Κάννες έως το 2006.

Το 2009 ο Μοντανιέ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Βαλενσιέν και προσέλαβε τον Τρουά ως βοηθό του.
Η  συνεργασία αυτή υπήρξε “σταθμός” για τους δύο προπονητές, με τον Τρουά  από εκεί κι έπειτα να ακολουθεί τον Μοντανιέ σε κάθε του επαγγελματικό βήμα.
Ρεάλ Σοσιεδάδ, Ρεν και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και στην ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X