Σκουλίδας στο enwsi.gr: «Βήμα παραπάνω για μένα η ΑΕΚ»

Σκουλίδας στο enwsi.gr: «Βήμα παραπάνω για μένα η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Το… παιδομάζωμα καλά κρατεί για την ΑΕΚ. Η Ένωση είναι αποφασισμένη να δημιουργήσει ένα πολύ ισχυρό σύνολο, το οποίο θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλα τα επίπεδα, έχοντας παρόν και -κυρίως- μέλλον. Στο πλαίσιο αυτό η διοίκηση της ομάδας βρίσκεται μια… ανάσα από την απόκτηση του Διονύση Σκουλίδα!

Ο Έλληνας φόργουορντ είναι γνωστό όνομα εντός της ομάδας, καθώς ήταν ένας παίκτης τον οποίο παρακολουθούσαν οι άνθρωποι της ομάδας από την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Ο νεαρός φόργουορντ παρέμεινε μία χρονιά ακόμα στο Περιστέρι, αγωνίστηκε στην Α2 και πήρε παραστάσεις υψηλού επιπέδου.

Το enwsi.gr επικοινώνησε με τον νεαρό άσο ο οποίος επιβεβαίωσε πως βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ενώ δεν βλέπει την ώρα να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

«Από το λίγο που έχω μιλήσει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ υπάρχει ταύτιση απόψεων. Δεν υπάρχει αντίρρηση στα λόγια τους. Είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα, διότι πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Είναι ευκαιρία μου να τεστάρω τις δυνατότητές μου στην Α1. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα με ιστορία και νιώθω πως είναι βήμα παραπάνω για μένα», ήταν η τοποθέτησή του για τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X