«Επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης ο μεγαλομέτοχος του ΟΣΦΠ με απόφαση της Δικαιοσύνης»

«Μας αρέσει να… σκούζουν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα όσα απίστευτα και… φαντασιόπληκτα ανέφερε ο Ολυμπιακός σε επίσημη θέση του αναφορικά με πιθανή συνάντηση Ολυμπιακου-ΑΕΚ-ΠΑΟ-ΠΑΟΚ, προκάλεσαν γέλιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Διότι μίλησαν για «οργανωμένο έγκλημα» οι έχοντες την… εξουσία της «εγκληματικής οργάνωσης»!

Για αυτό και η ΑΕΚ με απάντηση της αποφάσισε να συμβουλέψει τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, διότι χάνει τον έλεγχο των όσων υποστηρίζεται και… φαντασιώνεται αντιστροφή ρόλων.

Αναλυτικά:

«Κατανοούμε την ακραία τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού. Και αυτό το γνωρίζει ο ίδιος περισσότερο από τον καθένα. Με συνέπεια να μην έχει τον έλεγχο των όσων δημόσια υπογράφει. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Ο άνθρωπος, πέφτοντας στον κόσμο των… παραισθήσεων, φαντασιώνεται αντιστροφή ρόλων και πράγματα τα οποία θα ήθελε να συμβαίνουν στην πραγματικότητα. Θα προσπαθήσουμε απλώς να του θυμίσουμε ότι ο τίτλος του επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης του έχει απονεμηθεί με πάσα επισημότητα από την ελληνική δικαιοσύνη»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X